Luk2015 Vloženo 6. Března Vloženo 6. Března Zdravím. Mám S4 L&K - i když by to mělo být naopak, pocitově adaptivní světlá svítí hůř něž v S3. Přijde mi, že výřez je o hodně větší a zbytečně vypíná i pravou stranu. Jak to je prosím u Vás? Díky Citovat
tomas89 Vloženo 6. Března Vloženo 6. Března Ja to vidim spis naopak . Svítí jasněji , vic do stran a kdyz jedu na automat tak mi nepřijde , že by to na pravé straně svítilo nějak špatně . Celkově světla svítí pěkně . Automat reaguje taky dobře . 1 Citovat
Luk2015 Vloženo 6. Března Autor Vloženo 6. Března U mě je horší, že by nějaký problém? Celkem mě to se.., často jezdím večer a jsem dost zklamaný. Citovat
tomas89 Vloženo 6. Března Vloženo 6. Března No ja to mam tak, že ze teď se těším na tmu . A hlavně když jsou puštěné dálkové . To je pak jak ve dne Citovat
Luk2015 Vloženo 6. Března Autor Vloženo 6. Března U mě, když nejede nic z protisměru anebo přede mnou tak je to ok ale když začne vyřezávat tak je to poměrně velký čtverec. A když na krajnici byl odstavenej kamion tak furt ho osvětloval a vypínal, tak asi 3x za vteřinu. Citovat
tomas89 Vloženo 6. Března Vloženo 6. Března (editace) tak s tím kamionem to mám občas také Editováno: 6. Března, autor: tomas89 Citovat
Luk2015 Vloženo 6. Března Autor Vloženo 6. Března Teď jsem se vrátil - úzká silnice a stejně, jako na ten kamion, blikalo i na dopravní značku. S3 to nedělal Jinak, až na pár detailů, velká spokojenost. Citovat
mito7 Vloženo 5. Května Vloženo 5. Května Při rozsvícení přední mlhovky se trochu sníží linka tlumených světel. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.