Anderj83 Vloženo včera v 08:21 Sdílet Vloženo včera v 08:21 Ahojte, vcera som si bol zobrat noveho S4 (L&K, 2.0 TSI Liftback) a zarazila ma jedna vec. Podla vsetkych recenzii co som videl/cital (vid nizsie), ma byt podlozka na mobil chladena. (Superb novej generácie je vybavený úplne novým systémom bezdrôtového nabíjania mobilného telefónu, ktorý umožňuje rýchle indukčné nabíjanie s výkonom až 15 W a zároveň chladí mobilné zariadenie.) Vie prosim niekto viac o tom ako presne to ma byt chladene? (ci je klimovany ten priestor samotny, alebo ci sa chladi ta indukcna cievka niekde vnutri?) Po par minutach bola horuca aj ta podlozka aj mobil. Ake su vase skusenosti? Vie to mobil realne uchladit alebo nie? Teda je problem len u mna alebo to proste nechladi? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo včera v 09:12 Sdílet Vloženo včera v 09:12 Me se zda ze to moc nechladi nebo ne dostatecne. Za me taky nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_I_R_A Vloženo včera v 09:19 Sdílet Vloženo včera v 09:19 Já s Pixel 8 pro nemůžu v létě dobíjet, úplně se přehřeje. Chlazení ani při zapnuté klimatizací minimálně mě rozhodně nefunguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SMarc Vloženo včera v 09:48 Sdílet Vloženo včera v 09:48 (editace) U mně někdy teplota telefonu ok a někdy je tak vařicí, že třeba mapy nejdou zapnout a hlásí, že se musí telefon ochladit. Samsung S22 Ultra. Editováno: včera v 09:50, autor: SMarc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderj83 Vloženo včera v 10:06 Autor Sdílet Vloženo včera v 10:06 Dakujem vsetkym za odpovede, to ste ma teda moc nepotesili Mam iPhone 16 Pro a doteraz som kvoli chladeniu pouzival samostatnu magsafe nabijacku od ESR s aktivym chladenim (https://www.esrtech.com/products/15w-car-charger-with-magsafe-cryoboost?attribute_color=Cool+Grey). Ta vedela telefon udrzat naozaj neprehriaty. Tesil som sa, ze tu uz to bude vyriesene priamo v aute. Takto horuce to zase rychlo odpali baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo včera v 13:37 Sdílet Vloženo včera v 13:37 Jako ja kdyz tam dam mobil ip15 pro max tak je teplejsi ale ne moc vse funguje normalne dal. Nevim jak moc by to melo chladit to bude problem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SkodaRapid Vloženo včera v 18:19 Sdílet Vloženo včera v 18:19 Zkoušeli jste bez krytu? Tenký vs tlustý kryt může být obrovský rozdíl. Mám v golfu sice něco úplně jiného, ale když jsem vyměnil kryt, tak to nabíjí iPhone 14 pro v pohodě. Nabíječka není chlazená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami Zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anderj83 Vloženo před 22 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 22 hodinami před 2 hodinami, SkodaRapid napsal: Zkoušeli jste bez krytu? Tenký vs tlustý kryt může být obrovský rozdíl. Mám v golfu sice něco úplně jiného, ale když jsem vyměnil kryt, tak to nabíjí iPhone 14 pro v pohodě. Nabíječka není chlazená. Mam najtensi mozny kryt Pitaka (https://www.ipitaka.com/products/starpeak-phone-cases?variant=42131463012422), nema ani 20g. Doteraz ten telefon nebol nikdy horuci. Vcera bol na ten nabijacke asi 20 min a bol uplne horuci telefon aj ta nabijacka. Na inej nabijacke sa to doteraz nestalo. Preto som z toho ostal taky prekvapeny, ked to chladenie cielne promovali ako novinku navyse. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomas89 Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Ja nabíjím jen bez krytu , jinak je tel horkej 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.