bennoch69 Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami (editace) Dobrý den , objevil jsem docela zajímavý problém. Poslední dobou se stále více začínají objevovat na rohožce za řidičem drobky molitanu , nejdříve jsem myslel že je to bordel z bot ale zjistil jsem , že je to molitan a drolí se ze sedačky řidiče. Drobky vypadávají z opěradla , když na něj párkrát bouchnu rukou , tak se sypou drobky na rohož ze spodní části opěradla jak končí textilní potah. Auto je ještě do 11/25 v záruce , myslíte , že je to na reklamaci ? Popř. jestli se s tím již někdo nesetkal a jak byla řešena případná reklamace , jestli výměna sedačky nebo jestli reklamaci vůbec v ŠA uznali. Editováno: před 6 hodinami, autor: bennoch69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marskama Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Jednoznačně reklamace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami ani by som sa nezapodieval s myšlienkami či je to na reklamáciu ak je to v záruke. rovno im to tam zober Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bennoch69 Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami (editace) Sám jsem zvědavý jak se k tomu servis potažmo ŠA postaví. Zároveň bych teda vyreklamoval starou známou vadu samovolného sklápění opěradla sedačky což se zde taky řeší ve velkém. Tento problém se též týká i mě ale nějak jsem to neřešil , vždycky po nasednutí jsem jen pootočil naklápění sedadla o půl otáčky zpátky. Jen by mě docela zajímalo pokud reklamaci uznají jestli přečalouní sedačku na nový rám s tím , že dají nový molitan a starý potah nebo dají celou novou sedačku pokud má dvě reklamované vady. To by znamenalo , že budu zase min. tři dny bez auta. Kdyby dali celou novou , tak tu mají vyměněnou za půl dne 🫣 Editováno: před 3 hodinami, autor: bennoch69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami @bennoch69 v živote sme sa s niečím takýmto nestretli... reakcia servisu, veď daj vedieť Sedačku som riešil ako 1. ja, bol som priekopník a veru pár ľudí aj tu na fóre sa z toho "smialo" a servis, škoda reči...to nie je možné, atď. K reklamácii si sprav "terčíkový systém" čiarku na koliesko nastavovacie a čiarku na fixnú časť sedačky, ten plast za tým. Najlepšie nalepiť papier a na neho čiarku. Zrovnaj to pred jazdou, nafoť polohu čiarok na sedačke, stav km a po jazde stav km a polohu zase. Na základe toho ti bude uznaná reklamácia. Rovno ešte predtým ako im donesieš auto. Ten terčíkový systém som lepil ja na mojom aute ako priekopník a teraz to má ŠA ako požiadavku na reklamáciu. Pri poslednej mi to ukazoval v manuáli servisný technik a rehotal som sa, že aha toto poznám Síce s padajúcou sedankou sa nikdy nestetli, neexistuje to, ale terčíkový systém prebrali od nás tu čo sme reklamovali z fóra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csabac Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami @bennoch69 neviem ako to je v čr, ale pri reklamácii čo nevyriešia v ten istý deň máš nárok na náhradné vozidlo bezplatne. takže by ti mali poskytnúť aj to. no priprav sa, že prístup bude typicky "pozitívny" a budeš sa musieť dožadovať. Mne nárok uznali pri reklamáciách, ale auto mi vraj nedajú, lebo nemajú. Až po intervencii cez importéra stiahli auto zamestnancovi, čo jazdil na prevádzačke z práce a do práce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.