Přejít na obsah

bennoch69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli bennoch69

  • Narozeniny 24.7.1969

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení bennoch69

Přispěvatel

Přispěvatel (5/14)

  • One Year In
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Collaborator Vzácný
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

7

Popularita

  1. Dobrý den , měl bych dotaz , jestli jste už někdo byl po 4 letech na servisní prohlídce s motorizací 1,0 TSi - 81kW - DSG 7, tak co všechno obnáší servisní prohlídka kromě výměny oleje. Ptám se z toho důvodu , že má nyní VW - Finance akci na předplacené servisní prohlídky. Mají akci na 2 servisní prohlídky za 14 000 kč. Jestli se to vyplatí. Myslím , že zrovna tady na fóru jsem četl , že někomu měnili svíčky a s prací cena 3 500kč jen za výměnu svíček. Tak by mě zajímalo co obnáší taková servisní prohlídky po 4 letech provozu. Navíc já chodím každý rok na výměnu oleje. Poprosil bych o názory na tuhle akci VW - Finance.
  2. Dobrý den , měl bych dotaz , když jste už někdo byl po 4 letech na servisní prohlídce s touto motorizací , tak co všechno obnáší servisní prohlídka kromě výměny oleje. Ptám se z toho důvodu , že má nyní VW - Finance akci na předplacené servisní prohlídky. Mají akci na 2 servisní prohlídky za 14 000 kč. Jestli se to vyplatí. Myslím , že zrovna tady na fóru jsem četl , že někomu měnili svíčky a s prací cena 3 500kč jen za výměnu svíček. Tak by mě zajímalo co obnáší taková servisní prohlídky po 4 letech provozu. Navíc já chodím každý rok na výměnu oleje. Poprosil bych o názory na tuhle akci VW - Finance.
  3. Dobrý den , oprava se zdařila , od záruční opravy mi tam nezateklo. Technik mi řekl , že Monte Carlo které mám , má stejné dveře jako všechny ostatní modely ale májí tam něco jinak udělané než ostatní modely Scala. Prý je tam někde nutné dodat nějakou zátku kde je jen díra pod tapecem v plechu která není nijak zabezpečená a tamtudy je možné , že tam za určitých podmínek zateče. Takže auto tam bylo nakonec jen celý den a něco s tím museli udělat , protože od té doby mi tudy nezateklo. Podotýkám , že mi to dělalo jen u pravých předních dveří. Co dělali jsem se nedozvěděl.
  4. Dobrý den , potřeboval bych poradit jak přehrávat hudbu z mobilu do infotainmentu. Nejde mi to s kabelem ani bez kabelu. V mobilu mám normálně uložené mraky hudby ale nejde to přehrát. Mám infotainment Bolero. Všechno ostatní při propojení kabelem funkční ( android auto ).
  5. Mohl bych požádat kde a jak zjistím jakou má infotainment verzi SW ? Asi tuším , ale jen pro jistotu , abych tam náhodou něco nepokazil když bych zmáčknul něco jiného. V servisu mi jen řekli , že máme v obou autech stejnou verzi . Děkuji
  6. Ahoj , máme doma dvě auta Scala Monte Carlo. Jedna je r.v. 11/2021 a druhá r.v. 11/2022. u té první infotainment bez problémů , u druhé se stává dost často , že po nastartování je displej infotainmentu jen černý a svítí bíle pouze tlačítka vpravo a vlevo. Někdy sám displej naskočí po cca 5 minutách jízdy , někdy je nutné auto vypnout a znova nastartovat a pak naskočí. Potom během dne už je všechno v pořádku. Nevím jestli jsem vypozoroval , ale stává se to dost často pokud je ráno chladnější počasí , ale možná je to jen domněnka. V servisu mi bylo řečeno , že by to chtělo nahrát nejnovější SW do infotainmentu , prý nyní v lednu 2024 vydala ŠA nejnovější aktualizaci ale prý se nahrává do aut jen pokud má někdo problém , pokud si nikdo na nic nestěžuje , tak ho automaticky při servisu nepřehrávají. Já si teda myslím , že to nebude softwarem. Tímto bych se chtěl zeptat zda-li jste někdo taky řešil tento problém a jak byl vyřešen ze strany ŠA. Ještě dodám , že na obou vozech máme nyní nahranou stejnou verzi SW.
  7. Já mám to samé u pravých předních dveří , lehké zatékání , ale pouze za určitých podmínek. Musí být poměrně silný déšť a dlouhodobý , k tomu musí stát auto lehce nakloněné doleva. Jinak mi tam nezateče. Návštěva ŠA servisu a bylo mi řečeno , že ví o co jde , prý řešeno už na několika vozech Scala.. Do servisu jsem objednán a bylo mi řečeno , že tam auto bude muset být dva dny. Záruční oprava. Takže doporučuji taky reklamovat.
  8. Měl bych dotaz , už jste někdo upevňoval clonu HE-KO pomocí těch černých plastových šroubů s tím háčkem , myslím, že to bude dost obtížné. Nemáte na to někdo nějaký fígl ?
  9. Čau kluci , měl bych dotaz. Scalu mám dva roky , záruka je 5 let nebo 100 000 km. Mohu si nechat vyměnit brzdové destičky v servisu Best Drive , kde usoudili , že stačí pouze výměna brzdových destiček. Mám sice najeto jen 26 000 km , ale destičky jsou již na hraně životnosti , kotouče jsou jako nové , je vidět pouze velice mírné opotřebení. Dokonce řekli , že lze zapsat i do elektronické servisní knížky.
  10. Čaues chlapi , to dělají jen 1,5 tsi ? Já mám Scalu 1,0 tsi EVO DSG a nic takového nepozoruji.
  11. Tak jsem objednal pravé zpětné samozatmavovací zrcátko na e-shopu Škoda - https://eshop.skoda-auto.cz/cs_CZ/automaticky-stmivatelne-zrcatko-spolujezdce/p/657072538A. Bude měněno u mé Scaly Monte Carlo , kde je jen levé samozatmavovací. Zároveň si nechám namontovat i přední zástěrky. Informaci zda-li je možné to zrcátko bez dodatečných úprav namontovat jsem zaslal na technickou podporu Škoda a bylo mi odepsáno , že na můj model jde udělat výměna zrcátka za stmívatelné , je tam na něj příprava.
  12. Tak vyřešeno zakoupením ochranného převlečného návleku. Je to na hydraulické hadice , chrání proti prodření a má i tepelnou ochranu.
  13. Přidávám foto , část poškozené izolace je opraven lepenkou.
  14. V Mohl bych požádat o značku toho odpuzovače a schéma zapojení ? Pokud koukám dobře na foto , tak pouze klasicky na + a - baterie ? To je zapnuté a při jízdě nebo se to zapíná až po vypnutí zapalování ? A jak je to s vybíjením baterie pokud bych pár dní nejel ? Já mám deramax na baterii 9V a něco mi do motoru leze stejně.
×
×
  • Vytvořit nový...