Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, včera jsem si dovezl domů Superba 2.0 TDI. Jak se prosím zajíždí dnešní auto? Platí stále omezení maximální rychlosti / otáček prvních pár tisíc km? Za týden chci jet 350 km do Beskyd, brácha mě od jízdy odrazuje, že mám zatím dělat krátké jízdy. Jak to vidítě? Díky

Vloženo

Strasny nesmysly. doslova blabol.

normalne jed do beskyd. klidne jed i treba do italie. tomu autu je to uplne sumak.

a jak to zajet? v podstate nijak - jed uplne normalne, jen  nejezdi jak zavodnik s otackomerem v cervenym.

Vloženo

Asi tak. Na "zajetí" určitě spíš delší trasy s klidnějším stylem jízdy, ale snažit se nepodtáčet motor nebo ho naopak točit až k omezovači.

A pokud bych tomu motoru chtěl dopřát o něco lepší péči, první olej bych vyměnil třeba už v 5-7 tisících.

Vloženo

Jednoduše.

Že začátku nepřetěžovat cca 1000 km - plnej vozejk, 5 lidí eště rakev.  Závod v rallye nebo celej den na okruhu. To fakt ze začátku ne.

Ale využívat celý spektrum otáček, měnit styl jízdy. Prostě normálně. 

Jezdit jen krátký je právě blbost. 350 km do Beskyd je pohoda.

Vloženo

Na D1 ve špičce buď jedeš 80 v pravém pruhu mezi kamióny, nebo 140-160  levém pruhu, nebo se motáš mezi oběma pruhy a furt šlapeš na plyn či brzdíš. 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...