Přejít na obsah

SmartLink se nespouští

Doporučené příspěvky

Dobrý den, mám škoda Superb LK tv 2016 a v autě mám aktivovaný SmartLink který využívám. Občas a to zcela náhodně se stane že se buď po chvíli SmartLink odpojí a nebo se vůbec nepřipojí. Po vypnutí zapalování, odchodu z auta, zamknutí a opětovném nástupu do vozidla kdy se systém restartuje se vše spojí a funguje jak má... Je to otravné a rád bych zjistil proč se to tak děje, případně jak systém restartovat tak aby se android auto spojilo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak přesně s tímto sporadicky vyskytujícím se problémem také bojuji. Sednu do auta, připojím kabelem mobil, mobil pípne, na displeji se rozsvítí probíhají proces párování s mobilem a pak se objeví jen uvítací okno Smartlinku, jak kdyby nic připojeno nebylo. Reset rádia to neřeší. Spíš se zdá, že pomůže zastavit odpojit mobil, vystoupit, zamknout, odemknout, připojit mobil a naběhne to. Mám jednotku Amunsen+ v Rapidu, ale v principu je stejná jako ta v tvém Superbu. Napadá mě zkusit obnovit v příslušné sekci se smartlinkem tovární nastavení infotaimentu. Ještě jsem si nevzpomněl to udělat, tak ani nevím, zda toto lze a bude to mít nějaký efekt.

Jen koukám, že to řešíme ve vlákně o Kamiqu a to administrátoři rádi nemají. Proto bych poprosil někoho z nich o přesun do příslušného téma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...