tomasbaroch96 Vloženo včera v 14:28 Sdílet Vloženo včera v 14:28 Dobrý den, mám škoda Superb LK tv 2016 a v autě mám aktivovaný SmartLink který využívám. Občas a to zcela náhodně se stane že se buď po chvíli SmartLink odpojí a nebo se vůbec nepřipojí. Po vypnutí zapalování, odchodu z auta, zamknutí a opětovném nástupu do vozidla kdy se systém restartuje se vše spojí a funguje jak má... Je to otravné a rád bych zjistil proč se to tak děje, případně jak systém restartovat tak aby se android auto spojilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo včera v 15:02 Sdílet Vloženo včera v 15:02 Tak přesně s tímto sporadicky vyskytujícím se problémem také bojuji. Sednu do auta, připojím kabelem mobil, mobil pípne, na displeji se rozsvítí probíhají proces párování s mobilem a pak se objeví jen uvítací okno Smartlinku, jak kdyby nic připojeno nebylo. Reset rádia to neřeší. Spíš se zdá, že pomůže zastavit odpojit mobil, vystoupit, zamknout, odemknout, připojit mobil a naběhne to. Mám jednotku Amunsen+ v Rapidu, ale v principu je stejná jako ta v tvém Superbu. Napadá mě zkusit obnovit v příslušné sekci se smartlinkem tovární nastavení infotaimentu. Ještě jsem si nevzpomněl to udělat, tak ani nevím, zda toto lze a bude to mít nějaký efekt. Jen koukám, že to řešíme ve vlákně o Kamiqu a to administrátoři rádi nemají. Proto bych poprosil někoho z nich o přesun do příslušného téma. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo včera v 15:24 Sdílet Vloženo včera v 15:24 Přesunuto do správné sekce. Jinak to, co píše @tom01, stojí za zkoušku. Kdyby to nepomohlo, pak asi zkusit vyměnit kabel nebo se dotázat na možnou aktualizaci SW. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.