Jiří S. Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami (editace) V únoru jsem si převzal verzi Exclusive Selection a už při odjezdu z autosalonu jsem na dálnici zjistil, že to s odhlučněním nové Škody Kodiaq nebude tak slavné. Od 110 km/h začínám slyšet silný šum od předních zrcátek a od takových 130 km/h mám pocit, jako když mám u hlavy zapnutý fén. Následně jsem zjistil, že výbava Exclusive Selection pro CZ nemá akustická skla. Chci se tedy zeptat, zda má někdo obdobnou zkušenost? A má někdo verzi Exclusive Selection s akustickými skly, prosím? Editováno: před 11 hodinami, autor: Jiří S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami (editace) @Jiří S. Co je tohle za příspěvek? Co se trochu víc rozepsat, o co vlastně jde? 🤔 EDIT: To je mnohem lepší. 👍 Editováno: před 11 hodinami, autor: VeteranChild Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.