Přejít na obsah

Prah 5 dveri

ReWegar

Doporučené příspěvky

Zdravim vsechny pratele znacky Skoda

na strankach Milotec jsem narazil na celkem pekny prah 5 dveri pro combi

bohuzel vsak ukazkove foto maji jen z Romstera :( takze nevim jak to vypada na Fabce combi

viz

883.jpg

info o produktu je zde

a tak se vas ptam nema jej jiz nekdo kdo by byl ochoten jej nafotit (jak zavrene tak otevrene dvere) abych mel presnou predstavu a taky zda je spokojenost. (pripadne existuji i jine druhy prahu pro Fabii combi?)

Predem dekuji

Editováno: , autor: ReWegar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravim! Ja uz jsem to na Fabce videl, teda jela predemnou fabka a mela ten ochrany prah a vypadalo to super. Jelikoz mam sluzebni fabcu tridy N1 jako stavebni vozidlo, takbych to taky ocenil. Zatim jsem to nikde nenasel. Me pole pusobnosti je Severni Morava. Diky za tipy.

Odkaz ke komentáři

NOS: no neni to absolutni ideal ale existuji jine moznosti?

no mozna prelepit nejakou silnejsi pruhlednou folii, neco jako se lepi na skla, nejaka ta odolna proti poskrabani, urcite neco takovyho existuje i na lepeni na plast

napr. od 3M, takova co se lepi pod bovdeny na kolo tak sehnat celej pas a nalepit to tam, to by bylo urcite hezci jak ten prah

treba neco jako TOTO, nedelam nikomu reklamu, jen jsem to nasel na netu, ale osobne bych zvolil cirou folii nez karbon

Editováno: , autor: soviska
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...