lenovoman Vloženo 4. Dubna Sdílet Vloženo 4. Dubna Zdravím Vás, chcel by som sa opýtať na cúvaciu kameru. Mám Fábiu 4 09/2024 asi pól ročnú a zaujímalo by ma či sa dá nastaviť cúvacia kamera niekde a to pruhy čo ukazuje aby sa pohybovali v smere zatočenia volantu, totiž keď cúvam tie pruhy nemenia smer, na priloženej fotke sú tie zelené. Prikladám video čo som našiel na webe, narýchlo nájdené, nie je to škoda ale vidno ako sa pruhy, čiary natáčajú pri cúvaní. Viem to nastaviť niekde v infotaimente alebo nejako dať dokódovať do auta?? /sám, servis???/ Systém mám updatnutý no nikde som to nenašiel túto možnosť nastavenia. prikladám fotku ako to mám v aute pri cúvaní + odkaz na video ako by som to chcel mať nastavené. https://www.youtube.com/watch?v=S28ZCvEmSUM&ab_channel=E-guideRenault ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.