Publikováno Duben 5Dub 5 kamarát ma oslovil z takýmto motorom na kontrolu sacích ventilov. foto z inšpekčnej kamery: pohlaď na turbo bolo rozhodnuté! nákup materiálu: 5kg Orieškových škrupiniek 1-1,7mm sprej na uvoľnenie karbónu z EGR tesnenia na všetky rozobraté spoje. práca nám zabrala cca 9h. najväčší problém bol uvoľniť sanie z všetkých hadíc káblov a príchytiek zo spodnej strany kde nie je veľa prístupu. takto vyzeralo sanie: vysledok: čistenie celého sania som nefotil ale to zabralo asi 2-3h len handrou a sprejom. taktiež klapka vyčistená, mala len jemný nános pri oske Auto 1majitel 2017 naj 129000km výmena oleja po 15000km
Duben 6Dub 6 Fuha, to je kvalitne zasrate. Pouzival majitel aditivovany benzin? Predpokladam ze nie (aj ked z dovodu len priameho vstreku by to iba ciastocne eliminovalo tvorbu karbonu). Z ktorej casti Slovenska si?
Duben 6Dub 6 Autor Západ. Okr Senica. Vo štvrtok príde na domontovanie ochranného plechu na napravnicu a krytu katalyzátoru. Zistím a napišem.
Duben 10Dub 10 Autor na saní je senzor tlaku. ten dáš von a musíš mat pohyblivú ovládanú endoskopickú kameru a vieš sa tam pozrieť. ja mam kúpene toto: https://www.aliexpress.com/item/1005007060880422.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.254b18024cD1aj je to 8mm priemer a ide to LTT už by som kúpil 7mm alebo 6mm ale sú drahšie. 6mm kamera 100eur aj z displejom 6mm bez displeja BigFoot007: tankuje klasicky benzín 95tku + VIF
Duben 11Dub 11 Vdaka super, kamerku mam, ale nie je ovladana, takze asi to nepojde, ale skusim. Upraveno Duben 11Dub 11 od nicco
Duben 11Dub 11 @100Bubu A mal aj realne majitel nejaky problem, alebo len mal pocit, ze to uz je zasrate? Myslel som si, ze VIF ciastocne karbon eliminuje, ale fotky hovoria opak.
Duben 12Dub 12 Autor Problém zatiaľ nemal. Chcel len preventívne na to pozrieť a a po pozretí už bolo rozhodnuté. Teraz po vyčisteni má pocit lepšej odozvy na plyn.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.