Přejít na obsah

Stát se hlavním uživatelem

Doporučené příspěvky

Zdravím,

mám nově Superb 3 Scout (2023), koupený přes Škoda Plus. 

Založil jsem si uživatelský profil, ale nejde se mi stát hlavním uživatelem. Při volbě "Stát se hlavním uživatelem" postupuju, že zmáčknu odemykací tlačítko na 2 klíčcích... na display se zobrazí, že klíče byly zjištěny a pak mi to napíše hlášku, že to trvalo příliš dlouho, že mám stisknout odemykací tlačítka rychle po sobě... nebo to nenapíše vůbec nic a jen se kolečko točí...

- rádio dlouhým stiskem vypnout jsem zkoušel

- tovární nastavení jsem udělal

- stropní tlačítko SOS svítí zeleně

- tlačítko "i" nefunguje 😕

musím s tím do servisu nebo to jde nějak na dálku přes VIN vyřešit?

Děkuji za podněty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Len varím z vody, ale nie je možné, že auto je v danom momente offline a nedokáže sa pripojiť na server? Podzemná garáž, pripojenie na telefón, ktorý nemá, alebo nezdieľa ďalej internetové pripojenie, atď.

Odkaz ke komentáři

V infotaimentu mi zůstala viset nedokončená aktualizace a v servise mi bylo doporučeno provést tovární nastavení.

Takže jsem ho provedl, ale nedařilo se mi stát hlavním uživatelem. Po několika opakováních továrního nastavení se mi to podařilo takto:

- provést tovární nastavení

- připojit registrovaný účet - přhlásit se  emailem a heslem a počkat, až se načte uživatel

- vypnout zapalování, zamknout a odejít s klíči od auta

- počkat cca půl hodiny (než to všechno usne)

- odemknout auto, zapnout zapalování, vlézt do menu uživatele a "Stát se hlavním uživatelem", k tomu mít připravené všechny klíče a po vyzvání zmačknout tlačítko ODEMYKÁNÍ na dvou klíčích.

Já se pletl a mačkal zamknout a nedařilo se ☹️

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...