r.lazecky Vloženo 8. Dubna Sdílet Vloženo 8. Dubna Zdravím, mám nově Superb 3 Scout (2023), koupený přes Škoda Plus. Založil jsem si uživatelský profil, ale nejde se mi stát hlavním uživatelem. Při volbě "Stát se hlavním uživatelem" postupuju, že zmáčknu odemykací tlačítko na 2 klíčcích... na display se zobrazí, že klíče byly zjištěny a pak mi to napíše hlášku, že to trvalo příliš dlouho, že mám stisknout odemykací tlačítka rychle po sobě... nebo to nenapíše vůbec nic a jen se kolečko točí... - rádio dlouhým stiskem vypnout jsem zkoušel - tovární nastavení jsem udělal - stropní tlačítko SOS svítí zeleně - tlačítko "i" nefunguje 😕 musím s tím do servisu nebo to jde nějak na dálku přes VIN vyřešit? Děkuji za podněty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Len varím z vody, ale nie je možné, že auto je v danom momente offline a nedokáže sa pripojiť na server? Podzemná garáž, pripojenie na telefón, ktorý nemá, alebo nezdieľa ďalej internetové pripojenie, atď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 9. Dubna Sdílet Vloženo 9. Dubna Může být chyba v OCU jednotce, nekomunikuje, ačkoliv svítí dioda zeleně. Odpoj baterku na 20 minut a zkus to znovu. Pakliže to nepůjde, tak asi servis, ať kouknou na funkčnost komunikace auta a diagnostiku OCU + MIB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 14. Dubna Sdílet Vloženo 14. Dubna V infotaimentu mi zůstala viset nedokončená aktualizace a v servise mi bylo doporučeno provést tovární nastavení. Takže jsem ho provedl, ale nedařilo se mi stát hlavním uživatelem. Po několika opakováních továrního nastavení se mi to podařilo takto: - provést tovární nastavení - připojit registrovaný účet - přhlásit se emailem a heslem a počkat, až se načte uživatel - vypnout zapalování, zamknout a odejít s klíči od auta - počkat cca půl hodiny (než to všechno usne) - odemknout auto, zapnout zapalování, vlézt do menu uživatele a "Stát se hlavním uživatelem", k tomu mít připravené všechny klíče a po vyzvání zmačknout tlačítko ODEMYKÁNÍ na dvou klíčích. Já se pletl a mačkal zamknout a nedařilo se ☹️ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.