Grygy Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Na .sk Prievidza (tak raz za mesiac otravovat rodicov), inak Praha ruleeez Nee, Blava je ruleeez Hlavne Ivanka pri Dunaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 (editace) Kuva,žádný Boleslavák,tak začnu: Horní Bukovina tj.7km od Mnichova Hradiště,14km do Mladé Boleslavi, cca 45km do Jablonce nad Nisou(rodné město a trvalé bydliště do r.1995) a 11km od Mimoně Editováno: 2. Únor 2007, autor: mobb77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Trvale Chodov u K.Varů,jinak Praha. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sosák Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Já tak Chodov u K. Varů 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Piestany - Slovensko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Na .sk Prievidza (tak raz za mesiac otravovat rodicov), inak Praha ruleeez Tak to jsem na tom stejně: Praha, jinak minimálně 1x za měsíc Prievidza ( rodiče manželky a moje rodiště - Bojnice. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 3. Únor 2007 Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 Síce to mám v profile, ale napíšem aj sem - Bratislava P.S. Dávno nebol SK zraz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Síce to mám v profile, ale napíšem aj sem - Bratislava P.S. Dávno nebol SK zraz... Povodom - PN Byvam - BA Som za ,daky zraz by sa hodil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Voe ,to poznaju iba Piestanci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Voe ,to poznaju iba Piestanci? aj Pezinčania poznajú..čitaj poriadne...si mal zas ťažkú noc čo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Voe ,to poznaju iba Piestanci? aj Pezinčania poznajú..čitaj poriadne...si mal zas ťažkú noc čo? Profor pozor-žiješ v kraji vinarov aby si nedopadol takto: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speculant Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Veľký Krtíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 (editace) vikino1: neboj aj vinko môžem tak ma snad neubiku spoluobčania.. ale radšej mam pivko, z vina sa rychlo namlatim EDIT vyvesil som toto téma, pretože predpokladám že nie všetci fabiáci sa ešte zapísali samozrejme nie je to povinné Editováno: 5. Únor 2007, autor: profor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkl.s Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Strakonice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarko Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Ja som od Banskej Bystrice.Mám k dispozícii PC kábel na diagnostiku, ak by náhodou niekto z okolia potreboval prečítať register závad,grátis samozrejme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Julo Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ja som z vychodneho Slovenska-dedinka Trhoviste cca 10km pred Michalovcami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ja som z vychodneho Slovenska-dedinka Trhoviste cca 10km pred Michalovcami cau vychodnar, aj ja som z okresu MI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 9. Únor 2007 Sdílet Vloženo 9. Únor 2007 Ceskolipsko a Praha.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1patak1 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 Bratislava . . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasko Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 kousek od Uherského Hradiště, jinak přes týden Ostrava-Poruba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
máša Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 ČESKÝ KRUMLOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Soprano_Tony Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Origo Prešov, momentalne do konca roka Košice a potom nastriedacku Spišská Stará Ves a Prešov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mika.Makkinen Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Brno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 Brno A já myslel, že z Finska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ing.edo Vloženo 10. Březen 2007 Sdílet Vloženo 10. Březen 2007 Soľ-Vranov nad Topľou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.