Únor 2, 200718 r Na .sk Prievidza (tak raz za mesiac otravovat rodicov), inak Praha ruleeez Nee, Blava je ruleeez Hlavne Ivanka pri Dunaji
Únor 2, 200718 r Kuva,žádný Boleslavák,tak začnu: Horní Bukovina tj.7km od Mnichova Hradiště,14km do Mladé Boleslavi, cca 45km do Jablonce nad Nisou(rodné město a trvalé bydliště do r.1995) a 11km od Mimoně Upraveno Únor 2, 200718 r od mobb77
Únor 3, 200718 r Na .sk Prievidza (tak raz za mesiac otravovat rodicov), inak Praha ruleeez Tak to jsem na tom stejně: Praha, jinak minimálně 1x za měsíc Prievidza ( rodiče manželky a moje rodiště - Bojnice. )
Únor 4, 200718 r Síce to mám v profile, ale napíšem aj sem - Bratislava P.S. Dávno nebol SK zraz... Povodom - PN Byvam - BA Som za ,daky zraz by sa hodil
Únor 4, 200718 r TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Voe ,to poznaju iba Piestanci? aj Pezinčania poznajú..čitaj poriadne...si mal zas ťažkú noc čo?
Únor 4, 200718 r TOPĽČANY -poznate TOPVAR? Piestanci poznaju Voe ,to poznaju iba Piestanci? aj Pezinčania poznajú..čitaj poriadne...si mal zas ťažkú noc čo? Profor pozor-žiješ v kraji vinarov aby si nedopadol takto:
Únor 4, 200718 r vikino1: neboj aj vinko môžem tak ma snad neubiku spoluobčania.. ale radšej mam pivko, z vina sa rychlo namlatim EDIT vyvesil som toto téma, pretože predpokladám že nie všetci fabiáci sa ešte zapísali samozrejme nie je to povinné Upraveno Únor 5, 200718 r od profor
Únor 8, 200718 r Ja som od Banskej Bystrice.Mám k dispozícii PC kábel na diagnostiku, ak by náhodou niekto z okolia potreboval prečítať register závad,grátis samozrejme.
Únor 9, 200718 r Ja som z vychodneho Slovenska-dedinka Trhoviste cca 10km pred Michalovcami cau vychodnar, aj ja som z okresu MI
Únor 24, 200718 r Origo Prešov, momentalne do konca roka Košice a potom nastriedacku Spišská Stará Ves a Prešov
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.