Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte, mám malý problém s kodiaqem.

v menu auta a webastu nemám obrázek kodiaqa ale superba 😁

Je nějáká možnost tohle opravit pomocí vcds ? 
Dík za radu.

Jednotka 5F, dlouhe kodovani, prvni tri byty jsou zodpovedne za obrazky

A co ten problem zpusobilo? Jsi menil jednotku nebo samo od sebe se to prehodilo?:-) 

Jak pise @ExecutedDonut . Mel bys tam mit nabidku a tam si vyberes co chces 🙂 pokud nabidka neni, muzes zkusit prepsat rucne . kodiaq.thumb.jpg.ab68686e0484888bca288946a511b559.jpg  scout.thumb.jpg.cf0c6149d5727fdeafbb07961b82079c.jpg

A jako vzdy, nejdriv si udelej pro jistotu zalohu nez se v tom zacnes vrtat 🙂 

• Autor

Ahoj ted jsem si dělal diagnostiku jednotky a asik problém bude hlubší než jsem myslel. Jednotka háže chybu v kódování. Na 5f na dlouhém kodování mám na bitu 0 na výběr jenom octavii a superba 😁 a další bit 1-2 nefunguje.

diagnostika háže chybu bit 0až 9 aspoň myslím neměl jsem čas se tomu věnovat moc a ani jsem si to nevyfotil 🤦‍♂️

• Autor
před 12 hodinami, kvetosm napsal:

A co ten problem zpusobilo? Jsi menil jednotku nebo samo od sebe se to prehodilo?:-) 

Ne samo ne a jednotku jsem neměnil.Hledal jsem jak zapnout surround, ten má být na bitu 11 kde jsem ho nenašel 😁 potom jsem zkusil přepnout právě bit 0 a tam jsem změnil na nespocifikovane vozidlo nebo nevím co tam bylo vůbec napsané je to delší dobu a u tohodle kodování mi odešel notebook 😁 tak nevim jestli jsem neco nepodělal při tomhle 🤔

• Autor

Super děkuji, jenom bych se chtěl zeptat, ručně se to přepisuje jak? Ty čísla jsou na začátku celého kódu ?

Prvni (nulty) Byte (ne bit) je vyrobce = pro tebe 03 znamena skoda

Druhy (prvni) Byte je model = 62 kodiaq

Treti (druhy) Byte je derivat

před 20 minutami, Juras001 napsal:

mám na bitu 0 na výběr jenom octavii a superba 😁 a další bit 1-2 nefunguje.

diagnostika háže chybu bit 0až 9 aspoň myslím neměl jsem čas se tomu věnovat moc a ani jsem si to nevyfotil 🤦‍♂️

je potreba rozlisovat bity a Byty jinak se nedomluvime :D 

• Autor

Ok takže byty 😁 a poslední otázka jde zapnout ten škoda surround zapnout někde jinde než na tom 11 bytu ? Nebo jak to tam prostě není tak to aktivovat nejde?

• Autor

Tak přepsáno a už je tam kodiaq 👍

Děkuji za radu

@Juras001 Ahoj, trochu jsem to tady uklidil a lehce upravil název, aby téma bylo obecně použitelné pro ostatní dotazy k této problematice.

Vyhni se prosím do budoucna těm zbytečným citacím. Když to pak někdo pročítá, je to celé dost nepřehledné.

Diskuze o aktivaci surround sem úplně nepatří. Zkus se podívat a případně položit dotaz tady:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.