Přejít na obsah

Nesprávný model vozu v infotainmentu

Doporučené příspěvky

Ahoj ted jsem si dělal diagnostiku jednotky a asik problém bude hlubší než jsem myslel. Jednotka háže chybu v kódování. Na 5f na dlouhém kodování mám na bitu 0 na výběr jenom octavii a superba 😁 a další bit 1-2 nefunguje.

diagnostika háže chybu bit 0až 9 aspoň myslím neměl jsem čas se tomu věnovat moc a ani jsem si to nevyfotil 🤦‍♂️

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 12 hodinami, kvetosm napsal:

A co ten problem zpusobilo? Jsi menil jednotku nebo samo od sebe se to prehodilo?:-) 

Ne samo ne a jednotku jsem neměnil.Hledal jsem jak zapnout surround, ten má být na bitu 11 kde jsem ho nenašel 😁 potom jsem zkusil přepnout právě bit 0 a tam jsem změnil na nespocifikovane vozidlo nebo nevím co tam bylo vůbec napsané je to delší dobu a u tohodle kodování mi odešel notebook 😁 tak nevim jestli jsem neco nepodělal při tomhle 🤔

Odkaz ke komentáři

Prvni (nulty) Byte (ne bit) je vyrobce = pro tebe 03 znamena skoda

Druhy (prvni) Byte je model = 62 kodiaq

Treti (druhy) Byte je derivat

před 20 minutami, Juras001 napsal:

mám na bitu 0 na výběr jenom octavii a superba 😁 a další bit 1-2 nefunguje.

diagnostika háže chybu bit 0až 9 aspoň myslím neměl jsem čas se tomu věnovat moc a ani jsem si to nevyfotil 🤦‍♂️

je potreba rozlisovat bity a Byty jinak se nedomluvime :D 

Odkaz ke komentáři

@Juras001 Ahoj, trochu jsem to tady uklidil a lehce upravil název, aby téma bylo obecně použitelné pro ostatní dotazy k této problematice.

Vyhni se prosím do budoucna těm zbytečným citacím. Když to pak někdo pročítá, je to celé dost nepřehledné.

Diskuze o aktivaci surround sem úplně nepatří. Zkus se podívat a případně položit dotaz tady:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...