dynobiatch Vloženo 12. Května Vloženo 12. Května zdravim, potřeboval bych pomoct s výměnou spínače oken u spolujezdce, poradí mi někdo jak na to? už jsem stihnul zlomit i lištu kolem toho, ale ne a ne se dostat ke spínači. díky moc! Citovat
lucky.jack Vloženo 12. Května Vloženo 12. Května (editace) sundat tapec(odcvaknout krytku na madlu zavírání dveří - vyšroubovat dva šroubky - vyšroubovat dva šroubky dole na polstrování - polstr vysunount nahoru) a zezadu spínač uvolnit Editováno: 12. Května, autor: lucky.jack 1 1 Citovat
VeteranChild Vloženo 12. Května Vloženo 12. Května @dynobiatch Ahoj, nejlepší by za mě bylo, sundat celý tapec dveří a vycvaknout to zevnitř. Na zahraničním fóru je pěkně popsáno, jak tapec demontovat: [How to] Full Sound installation upgrade (Superb 2003 PD130) (briskoda.net). 1 Citovat
dynobiatch Vloženo 14. Května Autor Vloženo 14. Května díky chlapi, v neděli na to vlítnu, tak snad se povede 🙂 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.