Diamant Vloženo 5. Duben 2007 Sdílet Vloženo 5. Duben 2007 No neviem, 19-ky by som si na auto už nedal. Nejazdím s tým len po okruhoch Ale zníženie na tej modrej OII mi nejako nereže. Nemôžem sa ubrániť dojmu, že to auto vyzerá ako extrémne preťažené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 (editace) MAm dotaz, nejak to nevyslo v Exterieru tak to dam jeste sem Chci si poridit na zimu lita kola a libej se mi tyhle ale je v tom hacek Maji tyhle rozmery, pujde to dat na octavku, respektive co by bylo potreba udelat aby to slo, a pujdou mi na to dat pneu 205/55 Typ: T 570 Rozměr: 7,0x16 Provedení: Titan/leštěné paprsky Rozteč: 5/112 ET: 45 Editováno: 20. Duben 2007, autor: Octavian1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 S tymi rozmermi ti to tam akurat sekne. A tie pneu 205/55 su akurat na to. Takze niet coho sa bat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 přiklánim se k těmhle, RS kola oktavce vubec nesluší! Fakt nejsi normálni...když se ti neliběji kola tak je dám pryč ne?Fakt logika uvažování...Bože,Bože... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 už bylo na čase, aby se tu zase objevil nějakej jouda. Tak už je tu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alexas Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 11. Duben 2007 Sdílet Vloženo 11. Duben 2007 přiklánim se k těmhle, RS kola oktavce vubec nesluší! Fakt nejsi normálni...když se ti neliběji kola tak je dám pryč ne?Fakt logika uvažování...Bože,Bože... ty čoveče, ja začínám mít pocit, že normální nejsi ty, vytahuješ tady přísěpvek starej 2 měsíce, naprosto vytrženej z kontextu, takže třeba já vůbec neznám souvislosti ke kterým se vyjadřoval, když se mu RS kola nelíbí, ale dohledávat to fakt nebudu. vim, že nemam právo tady poučovat, ale snaž se prosim věnovat aktuálnějším příspěvkům... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 přiklánim se k těmhle, RS kola oktavce vubec nesluší! Fakt nejsi normálni...když se ti neliběji kola tak je dám pryč ne?Fakt logika uvažování...Bože,Bože... ty čoveče, ja začínám mít pocit, že normální nejsi ty, vytahuješ tady přísěpvek starej 2 měsíce, naprosto vytrženej z kontextu, takže třeba já vůbec neznám souvislosti ke kterým se vyjadřoval, když se mu RS kola nelíbí, ale dohledávat to fakt nebudu. vim, že nemam právo tady poučovat, ale snaž se prosim věnovat aktuálnějším příspěvkům... hlavně pak měl ten tvůj příspěvek ještě rozuzlení, který si Romeo nějak nestačil už přečíst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 S tymi rozmermi ti to tam akurat sekne. A tie pneu 205/55 su akurat na to. Takze niet coho sa bat. Co teda znamena ta 7 x16?? myslim tim tu 7, jak jsem to tu procet tak eT je roztec a cim mensi bude tim vic bude vycuhovat ale ta 7 znamena co??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasekk Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 S tymi rozmermi ti to tam akurat sekne. A tie pneu 205/55 su akurat na to. Takze niet coho sa bat. Co teda znamena ta 7 x16?? myslim tim tu 7, jak jsem to tu procet tak eT je roztec a cim mensi bude tim vic bude vycuhovat ale ta 7 znamena co??? Šířka disku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 (editace) JirkaK aha, a to koukam, ze cituje mě, nj, když je někdo natvrdlej a nepochopí co a jak jsem to myslel, tak mu není pomoci. tzn jak jsi psal ty: neřeš, nepátrej a hlavně nepřepínej... Romario: ano, RS kola jsou ty nejhorší co jdou na OII dát, proto je mám Editováno: 12. Duben 2007, autor: Luke288 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter934 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Octavian: 7 je sirka disku v palcoch(jeden palec je priblizne 2,5 cm), Octavia ma original 6,5 ale 7 je stale v pohode. ET nie je roztec. Roztec je 112. ET je tu niekde na obrazku aj vysvetlene. Cim je mensie tak disk ide viac von. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 12. Duben 2007 Sdílet Vloženo 12. Duben 2007 Octavian: 7 je sirka disku v palcoch(jeden palec je priblizne 2,5 cm), Octavia ma original 6,5 ale 7 je stale v pohode. ET nie je roztec. Roztec je 112. ET je tu niekde na obrazku aj vysvetlene. Cim je mensie tak disk ide viac von. Diky me stacilo jen ze mi to tam pujde a nebude to vypadat divne, a slo mi o to ze tam pujdou pneumatiky 205, bal jsem se protoze je mam uz koupeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 30. Duben 2007 Sdílet Vloženo 30. Duben 2007 (editace) Tak tohle je vec jsou to 20 ZOLL ale ty gumy to musi byt slusny kostitras co ???????? Editováno: 30. Duben 2007, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 1. Květen 2007 Sdílet Vloženo 1. Květen 2007 velikost super, ale ty kola mi na ni nesedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakub Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Zdar. Mam na OII 1,9 TDI 195/65 R15 a chtel bych dat 225/45 R17 z RS. O kolik asi tak stoupne spotreba diky vetsimu valivemu odporu sirsich pneu? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Tak tohle je vec jsou to 20 ZOLL ale ty gumy to musi byt slusny kostitras co ???????? Zajímavá kolečka...sice bych si je nedal, ale jsou zajímavá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Květen 2007 Sdílet Vloženo 5. Květen 2007 Zdar.Mam na OII 1,9 TDI 195/65 R15 a chtel bych dat 225/45 R17 z RS. O kolik asi tak stoupne spotreba diky vetsimu valivemu odporu sirsich pneu? Diky troufnu si rict, ze skoro o nic, na TDIcku to proste nepoznas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Tak kámoš dal na Octu štelovák KW a 19" no není to krása..... ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 (editace) Tě zklamu ale NEní.. (pro mě) vadí mi na tom mračítka a spodní část masky.. Editováno: 7. Květen 2007, autor: superfatty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Titl Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Taky se mi tahle kára zorvna příliš nezamlová, snížení vypadá supr,ale ten předek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Předek se mi taky nelíbí (maska a nárazník) ale ten podvozek a kola jsou supr ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Mad Mike : taky se mi nelibi, hlavne jak rikali ostatní, predni maska a mracitka se mi nelibi a pak ty kola to je taky (pro me) nevkus. Ale nekdo rad holky a jiny zas vdolky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Zdar.Mam na OII 1,9 TDI 195/65 R15 a chtel bych dat 225/45 R17 z RS. O kolik asi tak stoupne spotreba diky vetsimu valivemu odporu sirsich pneu? Diky Ahoj, ze 15" Orion 195/65/15 jsem presel prave na RS 17" 225/45 a spotreba se mi zvedla pri stejnem stylu jizdy cca o 0,3 az 0,4 l/100km, takze zadna hruza to neni. Pokud mas ropaka, tak tam jak rika Luke ta spotreba bude jeste mensi, videl bych to tak na 0,2l/100km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 9. Květen 2007 Sdílet Vloženo 9. Květen 2007 Tě zklamu ale NEní.. (pro mě) vadí mi na tom mračítka a spodní část masky.. Už tu byly horší... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.