Duben 14, 200817 r Jj, mám na pozadí obrázek Papričky a jak tak každý den koukám na ta kola, musím říct, že jsou nadherná. Jen kdybych se chtěl moc odlišit, hledal bych něco jiného...
Duben 14, 200817 r Dneska jsem z lipska pribez tyhle fotky, akorat jsem to nevyfotil na cely octe, ale nevypadaly na ni vubec spatne , jsou to 18´´ Myslis treba takhle nejak,ze jsi to nevyfotil..? lol Jinak jsou to Borbety se skodovackym znakem a na aute byly jako ze Original Zubehör...
Duben 14, 200817 r Btw ta okta má vzdadu nějaký jiný spoiler ne? Nebo combi ho má normálně takový? To je taky z nabidky originalniho prislusenstvi.. Stejne jako prevlek narazniku..
Duben 14, 200817 r Kolegove outůčkáři.. Pro jaka kolesa na ORSII Race blue by jste byli? Mam namysli rozmer 8x18".. -p.s. Toora 700 (na foto stribrne) ale ve zlate..Pro ilustraci prikladam jine zlate Toora.. Ja osobne jsem pro OZ Ultraleggera Black..
Duben 14, 200817 r Být tebou, tak nechám Zenithy, š těch co jsi sem dal, jsou akorát ty první dobrý (AUDI), ale i tak RS nesluší nic víc jak Zenithy (samozřejmě je to můj skromnej názor)
Duben 14, 200817 r Myslis treba takhle nejak,ze jsi to nevyfotil..? lol Jinak jsou to Borbety se skodovackym znakem a na aute byly jako ze Original Zubehör... To je ono na tom auto ale vypadaly luxusne, teda aspon me se hrozne libily, nemas fotku i ze strany??? Treba je to nemecke zubehor origo
Duben 14, 200817 r tak tady bych si vybral i z neorigo kol. některý jsou fakt masakrální, třeba hned ta druhá fotka Jj,ty druhý nemaj chybu
Duben 15, 200817 r Martyp: Co tyhle?http://cgi.ebay.de/18-Komplettraeder-SKODA...1QQcmdZViewItem Jj ty taky nejsou zly..I kdyz tyhle R8 replika se mi asi vic libej ty cely stribrny.. Ale michak ma pravdu,tobe by tam padly,jak prdel na hrnec.. I kdyz mas 18" Zenithy,tak menit nepotrebujes...
Duben 15, 200817 r Být tebou, tak nechám Zenithy, š těch co jsi sem dal, jsou akorát ty první dobrý (AUDI), ale i tak RS nesluší nic víc jak Zenithy (samozřejmě je to můj skromnej názor) Jj ty RS4 replika se mi taky hodne libi.... No Zenithy..Jako kola jsou to pekny,ale jde o to,ze jsou tam jen 17",coz je malo.. Tak je potreba zmeny... Ale i tak diky za Tvuj nazor..
Duben 15, 200817 r Ta by šla doli Tobě, ne? Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly...
Duben 15, 200817 r Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly... Ja myslim ze by tycerny na cerny nevypadaly spatne pokud budou aspo n veprostred stribrny, treba nez jsem koupil origo skodovacky tak se mi libily takovy do seda 5 paprscity Ronaly ted si nevzpomenu na nazev, videl jsem je v CH na OCte cerny a vypadaly hodne slusne
Duben 15, 200817 r To je ono na tom auto ale vypadaly luxusne, teda aspon me se hrozne libily, nemas fotku i ze strany??? Treba je to nemecke zubehor origo JO jo slusely ji..Me se mozna vic libily z druhy strany ty bez toho cernyho..Asi to bude v nemecku origo zubehor.. A jestli jsi si vsim na ty cerveny fabii o kousek vedle,tak ta mela na jedny strane nazuty AEZ Xylo a na druhy strane Enzo H - oboji 17" a prej taky original zubehor..
Duben 15, 200817 r Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly... Jako ono cerny kola na cerny auto..To neni spatny..Po praze jezdi jedno cerny STI na cernejch OZ Ultraleggera a z toho uchcavam... Jinak koukni na skodikovy fotky ze zimy,kdy mel jeste cerny spidery Kuba na Octe..Taky vypada paradne...
Duben 15, 200817 r Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly... Mě se černá kola nelíbí, nedal bych si je, to už červené, ale jinak myslím, že černá, částečně chromovaná by Ti k tomu šla.
Duben 15, 200817 r No dost... okolo padesáti i s pneu no vidíš,, to já ještě pořád, díky počasí, jezdím na těch zimních hnůjdách, který mě stály sakumprdum tak do 8 t.. Žádná paráda teda, ale už jsem na nich nalítal 3 a půl zimy a držej.
Duben 15, 200817 r JO jo slusely ji..Me se mozna vic libily z druhy strany ty bez toho cernyho..Asi to bude v nemecku origo zubehor.. A jestli jsi si vsim na ty cerveny fabii o kousek vedle,tak ta mela na jedny strane nazuty AEZ Xylo a na druhy strane Enzo H - oboji 17" a prej taky original zubehor.. To sjem si nevsimnuul, ale koukam ze jsi to fotil zrovna kdyz tam byl poradnej natresk kolem Octavky
Duben 15, 200817 r diky ITT! Fakt super! Ty druhy to je luxus! Eta Beta A nemyslite snad vazne ze Zenithy jsou nejhezci kola na O2 . . . To snad neee
Duben 15, 200817 r diky ITT! Fakt super! Ty druhy to je luxus! Eta BetaA nemyslite snad vazne ze Zenithy jsou nejhezci kola na O2 . . . To snad neee sdilim stejnej nazor...jsou i hezci...mnohem
Duben 22, 200817 r To je ono na tom auto ale vypadaly luxusne, teda aspon me se hrozne libily, nemas fotku i ze strany??? Treba je to nemecke zubehor origo Upraveno Květen 2, 200817 r od ITT
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.