Marios Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Já si nemůžu pomoct, ale na RSce mi stejně nejvíce sedí klasické Zenithy 18" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Jj, mám na pozadí obrázek Papričky a jak tak každý den koukám na ta kola, musím říct, že jsou nadherná. Jen kdybych se chtěl moc odlišit, hledal bych něco jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Dneska jsem z lipska pribez tyhle fotky, akorat jsem to nevyfotil na cely octe, ale nevypadaly na ni vubec spatne , jsou to 18´´ Myslis treba takhle nejak,ze jsi to nevyfotil..? lol Jinak jsou to Borbety se skodovackym znakem a na aute byly jako ze Original Zubehör... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Btw ta okta má vzdadu nějaký jiný spoiler ne? Nebo combi ho má normálně takový? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Btw ta okta má vzdadu nějaký jiný spoiler ne? Nebo combi ho má normálně takový? To je taky z nabidky originalniho prislusenstvi.. Stejne jako prevlek narazniku.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Kolegove outůčkáři.. Pro jaka kolesa na ORSII Race blue by jste byli? Mam namysli rozmer 8x18".. -p.s. Toora 700 (na foto stribrne) ale ve zlate..Pro ilustraci prikladam jine zlate Toora.. Ja osobne jsem pro OZ Ultraleggera Black.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Být tebou, tak nechám Zenithy, š těch co jsi sem dal, jsou akorát ty první dobrý (AUDI), ale i tak RS nesluší nic víc jak Zenithy (samozřejmě je to můj skromnej názor) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Myslis treba takhle nejak,ze jsi to nevyfotil..? lol Jinak jsou to Borbety se skodovackym znakem a na aute byly jako ze Original Zubehör... To je ono na tom auto ale vypadaly luxusne, teda aspon me se hrozne libily, nemas fotku i ze strany??? Treba je to nemecke zubehor origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Martyp: Co tyhle? http://cgi.ebay.de/18-Komplettraeder-SKODA...1QQcmdZViewItem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Ta by šla doli Tobě, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 tak tady bych si vybral i z neorigo kol. některý jsou fakt masakrální, třeba hned ta druhá fotka Jj,ty druhý nemaj chybu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Martyp: Co tyhle?http://cgi.ebay.de/18-Komplettraeder-SKODA...1QQcmdZViewItem Jj ty taky nejsou zly..I kdyz tyhle R8 replika se mi asi vic libej ty cely stribrny.. Ale michak ma pravdu,tobe by tam padly,jak prdel na hrnec.. I kdyz mas 18" Zenithy,tak menit nepotrebujes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Být tebou, tak nechám Zenithy, š těch co jsi sem dal, jsou akorát ty první dobrý (AUDI), ale i tak RS nesluší nic víc jak Zenithy (samozřejmě je to můj skromnej názor) Jj ty RS4 replika se mi taky hodne libi.... No Zenithy..Jako kola jsou to pekny,ale jde o to,ze jsou tam jen 17",coz je malo.. Tak je potreba zmeny... Ale i tak diky za Tvuj nazor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Ta by šla doli Tobě, ne? Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly... Ja myslim ze by tycerny na cerny nevypadaly spatne pokud budou aspo n veprostred stribrny, treba nez jsem koupil origo skodovacky tak se mi libily takovy do seda 5 paprscity Ronaly ted si nevzpomenu na nazev, videl jsem je v CH na OCte cerny a vypadaly hodne slusne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 To je ono na tom auto ale vypadaly luxusne, teda aspon me se hrozne libily, nemas fotku i ze strany??? Treba je to nemecke zubehor origo JO jo slusely ji..Me se mozna vic libily z druhy strany ty bez toho cernyho..Asi to bude v nemecku origo zubehor.. A jestli jsi si vsim na ty cerveny fabii o kousek vedle,tak ta mela na jedny strane nazuty AEZ Xylo a na druhy strane Enzo H - oboji 17" a prej taky original zubehor.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly... Jako ono cerny kola na cerny auto..To neni spatny..Po praze jezdi jedno cerny STI na cernejch OZ Ultraleggera a z toho uchcavam... Jinak koukni na skodikovy fotky ze zimy,kdy mel jeste cerny spidery Kuba na Octe..Taky vypada paradne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Cerny na cerny asi moc ne. Tyhle by sli spis k ty Tvoji na cervenou! Vcera prodavali na ebay z RS4 chromovany a ty byly... Mě se černá kola nelíbí, nedal bych si je, to už červené, ale jinak myslím, že černá, částečně chromovaná by Ti k tomu šla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 No dost... okolo padesáti i s pneu no vidíš,, to já ještě pořád, díky počasí, jezdím na těch zimních hnůjdách, který mě stály sakumprdum tak do 8 t.. Žádná paráda teda, ale už jsem na nich nalítal 3 a půl zimy a držej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavian1 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 JO jo slusely ji..Me se mozna vic libily z druhy strany ty bez toho cernyho..Asi to bude v nemecku origo zubehor.. A jestli jsi si vsim na ty cerveny fabii o kousek vedle,tak ta mela na jedny strane nazuty AEZ Xylo a na druhy strane Enzo H - oboji 17" a prej taky original zubehor.. To sjem si nevsimnuul, ale koukam ze jsi to fotil zrovna kdyz tam byl poradnej natresk kolem Octavky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mad Mike O2 Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 diky ITT! Fakt super! Ty druhy to je luxus! Eta Beta A nemyslite snad vazne ze Zenithy jsou nejhezci kola na O2 . . . To snad neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
author Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 diky ITT! Fakt super! Ty druhy to je luxus! Eta BetaA nemyslite snad vazne ze Zenithy jsou nejhezci kola na O2 . . . To snad neee sdilim stejnej nazor...jsou i hezci...mnohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ITT Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 (editace) To je ono na tom auto ale vypadaly luxusne, teda aspon me se hrozne libily, nemas fotku i ze strany??? Treba je to nemecke zubehor origo Editováno: 2. Květen 2008, autor: ITT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 A co tyhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lala Vloženo 22. Duben 2008 Sdílet Vloženo 22. Duben 2008 Foto se nepovedlo,polepším se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.