Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Josko: děláš si asi srandu ale ty kola je v poslední době pořizuje asi dost lidiček a to beze srandy...vid MichaleK?

Už aby policije začala řešit kdo co má a nemá v techničáku :smich:

Zas tolik jich není Romane, ne? MicháleK, j0ska a moje unikáty, nebo víš ještě o někom??

Vloženo
Už aby policije začala řešit kdo co má a nemá v techničáku :smich:

Zas tolik jich není Romane, ne? MicháleK, j0ska a moje unikáty, nebo víš ještě o někom??

pssst! ;)

už se na tom pracuje...

Vloženo

Hele at si je ma kdo chce. Kdybych to mel resit, tak se asi picnu. To je jakobych resil, ze ten ma taky cernou a ma tam dodelany predni RS naraznik atd. Me aspon staci, ze jsem tady na foru byl prvni, kdo je mel na OII :smich: .

A taky si myslim, ze jsou to asi momentalne nejhezci kola, co Skoda vyrabi. A nejsou to Zenithy, Romane lol:smich::p

Vloženo (editace)

Kolo z lehké slitiny Cepeus

- rozměr 7 x 17 H2, ET 54

- pro pneu 225/45 R17

Cena s DPH:

3 900,00 Kč

DPH:

19,00%

Cena bez DPH:

3 277,30 Kč

Objednací číslo:

1Z0071496

Hmotnost:

12,00 kg

Ta skodovka tu hmotost ma snad podle nejakyho mustru ne ? At je to 17" nebo 18" vazi to 12kg.

Editováno: , autor: Ol@f
Vloženo
Kolo z lehké slitiny Cepeus

- rozměr 7 x 17 H2, ET 54

- pro pneu 225/45 R17

Cena s DPH:

3 900,00 Kč

DPH:

19,00%

Cena bez DPH:

3 277,30 Kč

Objednací číslo:

1Z0071496

Hmotnost:

12,00 kg

Ta skodovka tu hmotost ma snad podle nejakyho mustru ne ? At je to 17" nebo 18" vazi to 12kg.

Podle mustru asi ne:

Kolo z lehké slitiny Luxon 7,5J x 18"

Cena s DPH:

4 517,80 Kč

DPH:

19,00%

Cena bez DPH:

3 796,40 Kč

Objednací číslo:

CCX800004

Hmotnost:

10,14 kg

- rozměr 7,5J x 18“, ET 46

- pro pneu 225/40 R18

Vloženo
Mischicka: presne tak - na tom vyreze to vidno. Aj ked osobne si myslim, ze najkrajsie 17" na Octu (nielen LaK) su Sputniky...

Absolútny súhlas, niet nad nádherné Sputniky :palec2:

Vloženo
Hele at si je ma kdo chce. Kdybych to mel resit, tak se asi picnu. To je jakobych resil, ze ten ma taky cernou a ma tam dodelany predni RS naraznik atd. Me aspon staci, ze jsem tady na foru byl prvni, kdo je mel na OII :smich: .

A taky si myslim, ze jsou to asi momentalne nejhezci kola, co Skoda vyrabi. A nejsou to Zenithy, Romane lol:smich::p

Byl jsi první kdo je nasadil. To jsi mě hnusně předběhl. ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...