Škrabi Vloženo 18. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2011 (editace) Ďakujem ti za pomoc. Ja som na tom podobne s manželkou. Skúsim popozerať bazár a zatiaľ som rozhodnutý pre R 15 a pneu 195/65 ale značku ešte neviem! Čo na to povieš? Ďakujem Je tady tema zimni pneumatiky a je to tam pěkně probraný,nebo si najdi na netu test zimnich pneu (zatím 2010) , tam si vybereš značku podle svých kriterii. Řeš je co nejdříve, pneumatik je málo, vše jde do německa ,kde zavedli jejich povinnost. Editováno: 18. Srpen 2011, autor: Škrabi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattew Vloženo 23. Srpen 2011 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2011 Ďakujem Škrabi už som to pozeral, zaujímavé !!! Dozvieš sa zaujímavé veci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinho Vloženo 5. Září 2011 Sdílet Vloženo 5. Září 2011 Panove, premyslim porad o 18" ze Superba, jak resite zapis kol? slysel jsem neco , ze na origo kola nejde sehnat typovy list... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 6. Září 2011 Sdílet Vloženo 6. Září 2011 (editace) jj, neda sa to. Napadlo mi pouzit typovy list z nejakych tuningovych kolies s rovnakymi rozmermi, ale vraj si na inspektorate zapisuju aj vyrobcu... Je to pravda? Editováno: 6. Září 2011, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel01lc Vloženo 21. Září 2011 Sdílet Vloženo 21. Září 2011 (editace) Ja v TP výrobcu mám... Mna pred tým napadlo,ked som riešíl tému kola...Ja osobne by som riešil tento problém tak,že by som vyrazené údaje z vnútornej strany disku zbrúsil-prípadne by som si tam dal vyrazit to čo tam potrebujem mat na STK to ajtak nik nerieši a TL samozrejme zoženiem origo k minimalne podobným kolám...Tak by som to riešil ja samozrejme v prípade,ked si vie človek poriešit TL po známosti... Na disk vyrazím ET,značku proste to čo tam ma byt podla TL a krytky diskov to už nik nerieši tam by som mal kludne škoda a takto by som legalizoval SUPERB ALU Editováno: 21. Září 2011, autor: gargamel01lc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altec Vloženo 20. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2011 Zdravim Neviete nahodou ci sa da splasit v nasich koncinach(SK -CZ) tieto dole vyobrazene cierne zenithy R17? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 musis lakovat...Cierne Zenithy boli na predaj (pokial viem) len v Australii. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 OZ Superleggera 8/18 ET 35 customized Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altec Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 tak to si ma nepotesil do lakovania sa moc nehrniem musim nieco ine vymysliet ale dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 OZ Superleggera 8/18 ET 35 customized nesucha to pri ET 35? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kajman Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 CJ: nee, a to mám tovární sportovní podvozek. Toto je myslím ideální kombinace, gumy 225/40 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2011 ja zijem v tom, ze vpredu zacina suchanie pri ET 40 a vzadu ET 35 a sirke disku 8"... Nemoze to nejako suvisiet aj s motorizaciou? Prosim nemas nejake bocne foto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 1. Březen 2012 Sdílet Vloženo 1. Březen 2012 nemate nekdo foto na o2 na kolech CYGNUS ze superba ? moc me zajimaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.green.arrow Vloženo 17. Březen 2012 Sdílet Vloženo 17. Březen 2012 Ahoj, dnes je obul letňáky a pořídil jsem si 17" Annapurny z Yetiho. Myslím, že to vypadá super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inteligent Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 Ahoj . Hned na úvod podotýkám, že jsem tu viděl spoustu hezčích kol, než jsou moje a že fotky sem nedávám kvůli bůchvíjakému chlubení. OII mám dovoz z F - před rokem. Byly na ní nové letní "15" , na plechu, takže AL disky jsem řídil teď a u "15" i zůstal . Všechna proti beru a předesílám, že fotky semka dávám pro obdobné případy. Fotek jsem na netu v tomto rozměru tolik nenašel, tak se třeba někomu, kdo je před obdobnou volbou, bude náhled hodit. Disky jsou lacinější z ATU - ALUETT 13 . Limitovaly mne peníze, ale snad jsou hezčí než plechové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 (editace) the.green.arrow: kolecka z Yetaka moc pekny no . Editováno: 26. Březen 2012, autor: shotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 inteligent: jasne, ze su o 1000% krajsie ako plechace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 (editace) Cafte maniaci ja mam na svojej spredu vytuningovanej octavke Edition100 17" Sputnik. Moc som neni zastancom viaclucovych, viac sa mi paci styl Pegasus a Pallas ale tieto su fakt pekne. Vsimol som si ze maju viac chromovy efekt ako klasicke Sputnik za priplatok. Editováno: 27. Březen 2012, autor: Jozef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Podla mna su Sputniky najkrajsie 17" na O2. Ale to je tak, kazdemu sa paci to, co prave nema... Ja mam Pallasy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozef Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Menime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lojzahlina Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 Taky je tady hodím, i když už je někteří možná viděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alda0211 Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 taky sem hodím své kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) Jaro je tady..........co na ně říkáte???, P.S. Pneu 205/50/17-je to takový kompromis vzhledu a komfortu. Editováno: 31. Březen 2012, autor: tdikarlos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 31. Březen 2012 Sdílet Vloženo 31. Březen 2012 (editace) Chvalim uzsie gumy. Ja sam planujem tento rozmer - ocakavam nizsiu spotrebu a mensi hluk... Aka je sirka diskov? Editováno: 31. Březen 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tdikarlos Vloženo 1. Duben 2012 Sdílet Vloženo 1. Duben 2012 Chvalim uzsie gumy. Ja sam planujem tento rozmer - ocakavam nizsiu spotrebu a mensi hluk... Aka je sirka diskov? 7,5 ty gumy na tom tvoří krásnou stříšku, vypadá to dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.