Přejít na obsah

Čekačka/Odklad

migami

Doporučené příspěvky

Ahoj, Kodiaq Exclusive Selection 2.0 TDI (110kW) + navíc nezávislé topení mi leasingovka objednala okolo září. Předpokládaný termín výroby byl leden. Jenže postupně se z toho stal květen, pak červen a nově to vypadá na konec roku.

Jaký jsou vaše zkušenosti?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, už jsem to psal i jinam, ale taky mám objednáno od září sportline, měl být v dubnu (tehdy bylo 6 měsíců), ale teď se to o něco protáhlo kvůli 19kám kolám tirsuli (defaultní sportline), kde prý vázly dodávky. Někdo psal, že při objednání v roce 2025 mu řekli dodání sportline v listopadu, ale nabídli kola 20 bez příplatku s dodáním ve standardní lhůtě. Já bych však už měl mít auto ve výrobě, takže dodání 2-3 týdny k dealerovi. Zpoždění tedy 1,5-2 měsíce.

Dealer mi říkal, že nejde jen o kola, ale že byly problémy s dodávkami akustických skel (proto v některých konfiguracích Exclusive Sel. vypadly) a také nezávislé topení nebylo. Já ho třeba v nabídce v září 2024 ani neměl možnost objednat, ale zase tam bylo vyhřívané čelní sklo, které chybělo později, takže pokud tam máš nezávislé topení a současně vyhřívané čelní sklo, + akustická skla, může to být důvodem prodlení. 

Ideální konfigurace je jinak během 3-4 měsíců od objednání, ale nikdo neřekne, co zrovna bude chybět. 

Editováno: , autor: mobil-man
Odkaz ke komentáři

Ja som objednával 2.0 TDi 142kw suite black v polovici apríla Top Selection vrátane skoro vsetkeho navyše okrem pano strechy a nezávislého kúrenia. Prvotná info od dealera bola dodanie koniec septembra a po 3 dňoch od objednania mi volal ze bol prekvapeny ale ze sa to zmenilo na zaciatok júna s výrobou na posledny májový tyzden. Sam nevedel povedat ako je to mozne, dam update buduci tyzden ako to vyzera.  

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...