misocko Vloženo 30. Května Vloženo 30. Května Ahojte O3, 1,6TDi, 7° DSG, Dlha Pred dvoma týždňami som prezuval (cele kolesa, vyvažili ich). dnes som na aute spozoroval hluk od prednej napravy, skôr z pravej strany, akoby na obvode kolesa bolo niečo nalepene. Nie kamienok, to by bolo ťukanie, toto je take HU -- HU -- HU ... Na kolesach nič nieje. Frekvencia hluku sa meni s rýchlosťou. Najviac to počuť keď uvolnim plyn alebo na neutral, po rovine, občas mám až pocit akoby som išiel po cyklickej nerovnosti. Ničim netrasie, najviac som však išiel dnes asi 90kmh. V záťaži (pod plynom) alebo v zatačke (je jedno či vľavo alebo vpravo) hluk uplne zmyzne. Taktiež hluk zmyzne keď brzdim. V servise mi dnes prevažili kolesa a povedali že OK (iný technik ako ten čo ich prevažoval minule). Hodili to na týčky stabilizátora - nemám problem ich dať vymeniť ale myslite žeby mohli robiť hluk? Skor by som čakal nejake ťukanie. Mam aj video z kamery ale je to taky nevyrazny hluk , neviem či to bude počuť. Vopred Ďakujem za nápady. video tu Citovat
lucky.jack Vloženo 30. Května Vloženo 30. Května Probržděná ploška nebo skladovaná podhuštěná kola na stojáka a tím sploštělá - můj tip. Zkus přehodit na jiná kola a uvidíš jestli hluk zmizí. Citovat
misocko Vloženo 30. Května Autor Vloženo 30. Května (editace) no prebrzdene určite niesu, jazdim na tom aute len ja , ale ako ich tie "" skladuju... Dik za typ. Editováno: 30. Května, autor: misocko Citovat
misocko Vloženo 11. Června Autor Vloženo 11. Června všetky povolene, tri chýbaju. "Tyčky stabilizátora" ... kokso Citovat
miklisek Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června No to si děláš srandu ne? Takhle to odjelo z pneuservisu? Mohl ses zabít...... Citovat
misocko Vloženo 11. Června Autor Vloženo 11. Června iba to nedotiahli. Šroby postupne vypadli, až dnes som si to lepšie pozrel. Hlavne že som s tým bol naspäť v servise kde mi menili kolesa a povedali že "tyčky stabilizatora". Už sa mi to raz stalo na prednom kolese, ale tam som to zbadal hneď , asi po 1 km to ťukalo. Toto bolo na yadnom a nenapadne, zvuk sa mi zdal dokonca zpredu. Kurňa, išiel som 160 s povoleným kolesom. Citovat
Vápno Vloženo 12. Června Vloženo 12. Června Vždycky po ujetí pár km od pneuservisu si kola přejdu klíčem. U ALu to platí dvojnásob. Co středová díra? Není vymletá? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.