Publikováno Červen 6Čer 6 Zdravím mám Octavii 2,0 TDi, 110 kw, CRBM, 2016, najeto 145 tis. bez močoviny. Chci se zeptat jestli vám také rak casto vypaluje dpf cca150-200 km. A jaké máte verze softwaru. Mam 23H 7608 . Nemá někdo jinou s tim ze mu to vypaluje po více km .
Červen 6Čer 6 Ahoj, Mám 7608, a regenerácia cca 200km je úplne normálna.. Moje auto má 150tis. Tiež som to riešil, aľe už to neriešim. nemá to zmysel, hlavne ak jazdíš väčšinou mesto
Červen 6Čer 6 ja idem zistovat soft 1197 (1198 pre automaty) ktory ma kamarat v CRMB a podla zisteni by to mal byt lepsi soft ale je to len v stadiu zistovania a merania Bohuzial CRMB je EU6 bez adblue co je velka nevyhoda z hladiska regeneracii Upraveno Červen 13Čer 13 od Trabik601
Červen 11Čer 11 Autor Tak jsem přehrál soft z 7608 na 1198 a auto regeneruje snad ještě častěji cca100-150 km. Na diagnostice po regeneraci se dpf při jízdě rychle znovu zaplňuje. Neví někdo čím by to mohlo být. Vše se zdá v poradku. Upraveno Červen 11Čer 11 od Petr352
Červen 19Čer 19 Ahojte, tiež som majiteľom motora CRMB chcem sa opýtať aká bola priemerná dĺžka medzi regeneráciou filtra DPF so soft 7608 ? Ďakujem
Červenec 10Čvc 10 Autor Když jedu po dálnici tak to vydrží 450 -500km . Jak jezdim po okreskách tak cca 200km. Je zajímavé že když jedu s autem z kopce bez plynu tak se dpf plní rychleji .
Červenec 10Čvc 10 Protože chladne a roste tlaková diference… tohle by bohužel mělo být nějak SW ošetřeno, ale není. Pak ujedeš 300km po dálnici a když sjedeš spustí se hned regenerace. Mám to stejně, neřeším a jezdím 230tkm. Možná zkusit natankovat HVO jestli se to projeví.
Červenec 10Čvc 10 Tu HVO naftu budem testovat v ramci jedneho videa, budeme porovnavat okrem starych aut bez DPF prave O3 s CRMB motorom kde by to mohlo pomoct. Aj ked asi len v lete, v zime ked klesne pod 2 stupne vonkajsia teplota tak som spozoroval 2x rychlejsie pocitanie zaplnenia sadzi (vypocitana hodnota naplnenia) a v zime to nad 250km nevytiahnem (aj to pocita az vtedy ked motor toci viac ako 1500ot)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.