Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím mám Octavii 2,0 TDi, 110 kw, CRBM, 2016, najeto 145 tis. bez močoviny. Chci se zeptat jestli vám také rak casto vypaluje dpf cca150-200 km. A jaké máte verze softwaru. Mam 23H 7608 . Nemá někdo jinou s tim ze mu to vypaluje po více km . 

Vloženo

Ahoj,

Mám 7608, a regenerácia cca 200km je úplne normálna.. Moje auto má 150tis. Tiež som to riešil, aľe už to neriešim. nemá to zmysel, hlavne ak jazdíš väčšinou mesto

Vloženo (editace)

ja idem zistovat soft 1197 (1198 pre automaty) ktory ma kamarat v CRMB a podla zisteni by to mal byt lepsi soft ale je to len v stadiu zistovania a merania
Bohuzial CRMB je EU6 bez adblue co je velka nevyhoda z hladiska regeneracii 

Editováno: , autor: Trabik601
Vloženo (editace)

Tak jsem přehrál soft z 7608 na 1198 a auto regeneruje snad ještě častěji cca100-150 km. Na diagnostice po regeneraci se dpf při jízdě rychle znovu zaplňuje. Neví někdo čím by to mohlo být. Vše se zdá v poradku. 

Editováno: , autor: Petr352
  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...