Přejít na obsah

Zmena SW v RJ komfortnej elektroniky 1C0 959 799 B

marek434

Doporučené příspěvky

Zdravim,

mam problem s prisposobenim DO k CZ. Mam horeuvedenu RJ komfortnej elektroniky.

Avsak VAG-COM mi vypisal tuto zavadu:

01134 - Alarm Horn (H12)

25-00 - Unknown Switch Condition

Standardnym postupom nemozem DO prisposobit.

Nejde mi to do hlavy, pretoze podla DP mam RJ bez alarmu. Stretol sa uz niekto s niecim podobnym, resp. ma niekto vysvetlenie?

Mimochodom, tu na fore som sa docital, ze RJ komfort (1C0 959 799 B 3X-bez alarmu) je mozne preprogramovat na verziu s alarmom. Vie mi niekto poradit ako na to? T.j. ake HW a SW vybavenie k tomu potrebujem?

Vdaka za rady.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

však ano.jenže siréna musí být originál,je modulovaná a čidlo asi taky.nemůžeš tam dát co se ti zalíbí.Budu umět pro tuto komfortku udělat alarm,který nebude toto kontrolovat,půjde po Canu a bude hlídat dveře a kapotu,ale to časem.

Odkaz ke komentáři

To som sa docital v inej rubrike, ze na niecom takom pracujes...

OK, komponenty by som tam dal original podla ETKY.

Ku alarmom skoda, dokupenym osobitne (Skoda prislusenstvi) je mozne pripojit mikrovlnne cidlo, je mozne podporovat aj toto cidlo?

Mozes este bilzsie objasnit tuto myslienku?:Budu umět pro tuto komfortku udělat alarm,který nebude toto kontrolovat...

Odkaz ke komentáři

OK, tak dotazy poslem priamo na mail.

Este k tomu mojmu problemu uvedenemu na zaciatku.

Vies nejako objasnit ako mi moze moja komfortka vypisat taku chybu:01134 - Alarm Horn (H12), ked sama vie ze nema alarm?

Alarm podporuje/ma komfortka 1C0 959 799 B ale verzia 45 a ja mam verziu 3X.

Odkaz ke komentáři

Tak podla dielenskej prirucky verzia 3X je bez alarmu a verziu som si nevymyslel, ale vycital pres VAG-COM.

Pozri, dohodneme sa takto, ak budes mat kompletny embeded SW(odladeny a odskusany) pre spominanu RJ, daj vediet na marek434@kscpo.sk a dohodneme dalsie detaily.

Suhlasis?

Odkaz ke komentáři

Mám opačný problém, mám komfortku bez Alarmu a potřebuju ji přinutit alarmovat s origo sirénou a mikrovlnou. Jen netuším jaké mikrovlnné čidlo shánět pro moji 1.6 75kW mr 2003.

Mám komfortku 1C0959799B 04P (4P KOMFORTGERÁT HLO 0003). Jak jsem koukal do etky, tak alarm mají komfortky 1C0595799B 0CV nebo 1C0959799B 04X. V etce ještě tu moji označují jako PR-7AA a ty dvě s alarmem jako PR-7AH.

Poradí mi někdo, jak v mém autě zprovoznit origo alarm (co všechno dokoupit a na kolik to tak vyjde)? Dělal to už někdo?

Odkaz ke komentáři

Podla DP mas kombika a tvoja komfortka nema alarm.

Podla predchadzajucej diskusie s Cosbym sa to da preprogramovat, ale musis mat origo cidlo a sirenu. Vsetko najdes v Etke, ide tam 1 ultrazvukove cidlo, 1 sirena a 1 spinac predni kapoty, ktory by tam podla mna mal uz byt od vyroby(zalezi na vybave, ale mam pocit, ze elegance to ma).

Inac pre Cosbyho: ak by si dal info aky typ vystupu dava komfortka sirene, tak by sa v pripade diskretnho vystupu(sirena aktivovana/deaktivovana) dala vyrobit/pouzit aj neoriginalna modulovana sirena za radovo stovky korun. Vyrobit, alebo kupit modulovanu sirenu uz dnes nie je problem.

To iste je aj s cidlom, ak cidlo dava na vstup komfortky diskretny signal (cidlo zisti narusenie/nezisti narusenie) tak sa daju pouzit aj ine cidla, napr. mikrovlnne. Skus pozidat Cosbyho ako je to so vstupom a vystupom na komfortke, on to programuje a ak to programujes tak musis poznat typy vstupov/vystupov.

V tom pripade by ta to vsetko stalo par korun.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...