Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj Lidi. 

Dlouho me štve jeden problém. A to když mám nastartováno a jdu něco vytahovat z kufru začnou mi řvát čidla. Přece když auto stojí měly by se senzory logicky deaktivovat. 

Jde přes VCDS nějak nakódovat deaktivace parkovacího asistenta nebo alespoň deaktivace park. senzorů, když je zatažená ruční brzda? Díky za tipy, já to nikde nenašel

Nieje v tej chvíli stale aktívna parkovacia kamera? Jej zrušením sa deaktivujú aj senzory. 

• Autor

Ne kamera aktivní není. Ta je aktivní pouze se zařazenou zpátečkou. Řvou jen čidla s nápisem "zkontrolujte dráhu vozidla". Vlastním VCDS, Caristu a Carscanner, ale potřeboval bych nějaký návod jak to nakódovat. Aby se prostě čidla neaktivovaly se zataženou ruční brzdou. Možná by to šlo i obejít deaktivací "příkazu" zkontrolujte dráhu vozidla, nevím. Kdyby někdo věděl jak na to, byl bych vdečný. Díky

Aké máš teda auto? Rapid, Toledo?

Máš aj predné senzory vo výbave? 

Štandardne u rapidu a fabii 3 sa senzory vypnú po zhruba cca 5 sekundách, ak sa vyradí spiatočka. Respektíve pri pohybe dopredu a prejdení do určitej rýchlosti.

Nevím co máš za infotaiment a zda máš i přední senzory. Já mám Amundsen+ a bez předních sentorů. Zvuk senzorů mohu vypnout přes displej. Rapidy s předními senzory na to mají i tlačítko pod klimatronikem (druhé tlačítko zleva). Toledo by to mohlo mít myslím obdobně.

• Autor

Mám Toledo IV takže stejná technika jako Rapid. Mám senzory vepředu i vzadu. Mám tam i tlačítko pro deaktivaci park. asistenta, ale kdo má na to pořád myslet než vystoupím z auta, že? :) Lepší by bylo kdyby se to deaktivovalo po zatažení ruční brzdy automaticky

karb.jpg

Upraveno od MontyFR
foto

Tak to robia tie predozadné senzory. Čo sa týka takéhoto kódovania, nepostrehol som žiadne súvisiace so zatiahnutou rúčkou. Tadiaľ cesta asi nepovedie. 

• Autor

Mi se podařilo jen nakódovat vypnutí DRL při zatažení ruční brzdy

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.