MontyFR Vloženo 10. Června Vloženo 10. Června Ahoj Lidi. Dlouho me štve jeden problém. A to když mám nastartováno a jdu něco vytahovat z kufru začnou mi řvát čidla. Přece když auto stojí měly by se senzory logicky deaktivovat. Jde přes VCDS nějak nakódovat deaktivace parkovacího asistenta nebo alespoň deaktivace park. senzorů, když je zatažená ruční brzda? Díky za tipy, já to nikde nenašel Citovat
DoubleG Vloženo 10. Června Vloženo 10. Června Nieje v tej chvíli stale aktívna parkovacia kamera? Jej zrušením sa deaktivujú aj senzory. Citovat
MontyFR Vloženo 10. Června Autor Vloženo 10. Června Ne kamera aktivní není. Ta je aktivní pouze se zařazenou zpátečkou. Řvou jen čidla s nápisem "zkontrolujte dráhu vozidla". Vlastním VCDS, Caristu a Carscanner, ale potřeboval bych nějaký návod jak to nakódovat. Aby se prostě čidla neaktivovaly se zataženou ruční brzdou. Možná by to šlo i obejít deaktivací "příkazu" zkontrolujte dráhu vozidla, nevím. Kdyby někdo věděl jak na to, byl bych vdečný. Díky Citovat
DoubleG Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Aké máš teda auto? Rapid, Toledo? Máš aj predné senzory vo výbave? Štandardne u rapidu a fabii 3 sa senzory vypnú po zhruba cca 5 sekundách, ak sa vyradí spiatočka. Respektíve pri pohybe dopredu a prejdení do určitej rýchlosti. Citovat
tom01 Vloženo 11. Června Vloženo 11. Června Nevím co máš za infotaiment a zda máš i přední senzory. Já mám Amundsen+ a bez předních sentorů. Zvuk senzorů mohu vypnout přes displej. Rapidy s předními senzory na to mají i tlačítko pod klimatronikem (druhé tlačítko zleva). Toledo by to mohlo mít myslím obdobně. 20250611_120112.mp4 Citovat
MontyFR Vloženo 12. Června Autor Vloženo 12. Června (editace) Mám Toledo IV takže stejná technika jako Rapid. Mám senzory vepředu i vzadu. Mám tam i tlačítko pro deaktivaci park. asistenta, ale kdo má na to pořád myslet než vystoupím z auta, že? Lepší by bylo kdyby se to deaktivovalo po zatažení ruční brzdy automaticky Editováno: 12. Června, autor: MontyFR foto Citovat
DoubleG Vloženo 12. Června Vloženo 12. Června Tak to robia tie predozadné senzory. Čo sa týka takéhoto kódovania, nepostrehol som žiadne súvisiace so zatiahnutou rúčkou. Tadiaľ cesta asi nepovedie. Citovat
MontyFR Vloženo 13. Června Autor Vloženo 13. Června Mi se podařilo jen nakódovat vypnutí DRL při zatažení ruční brzdy Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.