olaf Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 už jste někdo daval begy do sedaček , mam sedadla s vyhřevem a potřeboval bych do nich namontovat begy. Nějaka fotka nebo rada či navod?poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 take jsem o tom uvazoval. Dodelavka airbagu je vsak nepripustna (pocet mas i v malem TP; pridane ti tam nikdo nepripise), tak jsem to zavrhl ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 24. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. leden 2007 To maš sice pravdu ,ale ja mam vTP 4aiirbag . el, i čidla i jednotka erb. to vše tam mám ,takže mi jde jen o ty erb. do dát do sedaček. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 to joooo ... jsem myslel, ze slechtis na vyhrev a chces jeste pridat bagy do sedacek ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
culda Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 aha takže begy jsou zapsaný v TP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jo jo vše tam je ,jen ty erbegy ne ,ale ja se stim nějak poperu to by bylo že bych je tam nedal .Mam nafocený postup demontáže čalouněni sedadla,tak se do toho o výkendu pustim. mam strach jen jestli u originálu nejsou jinačí švi na čalounění? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 no asi bych měl strach pokud v těchto sedačkách nejsou bagy, co by to mohlo udělat kdyby náhodou měli vyletět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rtg61 Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 ja radej koupil sedacky z bagy i vyhrevem. vyhrev uz davno jede, chvili jsem pockal az se objevi airbagovka na 4 bagy, svazek a čidla bočního nárazu. Chystám se na to. Připojím se s otázkou. Jak postupovat při výměně co se týká kódování atd? Díky za info.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Vloženo 25. leden 2007 Sdílet Vloženo 25. leden 2007 jo jo vše tam je ,jen ty erbegy ne ,ale ja se stim nějak poperu to by bylo že bych je tam nedal .Mam nafocený postup demontáže čalouněni sedadla,tak se do toho o výkendu pustim. mam strach jen jestli u originálu nejsou jinačí švi na čalounění? ty chlapiku, orig bocnice maji zevnitr perforaci - v oblasti vystrelu pytle ... ja jenom aby ti to, kdyby nekdy nahodou crash, neurvalo rameno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olaf Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 ja vim jak to tam je ,když jsem je demontoval tak jsem si schoval ty molitany a kousek čalounení abych to měl jako šablonu. Šlo mi hlavně o rozdělání toho čalounení sedačky , a to už mám . takže všem dík: Já to když tak nafotím. propříště Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.