sladek Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 Mě baterka odešla asi taky zedne na den. Podělané bezúdržbové baterky. Mám dojem,že je v tom víc reklamy než pravdy. koho dnes zajímá z těch výrobců aby baterka vydžela 5 nebo 6 let??? NIKOHO! Jde o obchod. Proč si myslíte,že jsou špunty zadělané pod samolepkou??? Je si snad tady někdo jistý,že když nálepku strháte a slavnostně dolijete destilku tak vam pak uznají záruku??? Neuznají to jsem si téměř 100% jistý. Já když kupoval Octuli tak původní baterka (taky s magickým okem ) vydržela cca u mě 2 roky. Po 2 letech ODEŠLA DOSLOVA ZA JÍZDY!!!!! Takže jestli si někdo myslí,že baterie nemůže odejít během jízdy tak může. zdravím,jestli ti odešla baterka za jízdy,tak bych řekl že chyba nebude v baterce ale v dobíjení.Protože i když máš úplně vybitou baterku,tak nastartuješ na kabely a altík ti utáhne celý auto.Takže spíš zkontrolovat dobíjení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sladek Vloženo 12. Červen 2010 Sdílet Vloženo 12. Červen 2010 jo,ještě jsem si vzpomněl,ve Feldě jsem měl baterku 8 let od výroby a mám jí dodnes jako záložní .A když jsem přemýšlel o nové,dávám přednost jednoduché dolívací,protože tu jsem schopen sám zkontrolovat,dolít a nabít.A jestli je v pořádku,tak pro klid v duši stačí nabít před zimou a je to.Nabíječku máme jednu v rodině na 3 auta,vždyť jak často člověk potřebuje dobíjet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.