Luke_TDI Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 Octavia r.v99 1,9tdi 66kw + zadni kotouc naprava Nezda se mi ze by to delalo od vymeny zadni napravy za kotoucovou (jsem si tim temer jist) ale radeji to sem uvedu. Problem je ten ze z pocatku se mi obcas stalo ze se rozsvitila kontrolka abs a to prestalo fungovat kdyz kontrolka zhasla abs opet fungovalo (bud normalne od startu nebo behem jizdy prote nahodile)a dnes se to zacalo dit docela casto a ted vecer se to zavrsilo tim ze ke svitici kontrolce abs zacala blikat i kontrolka rucni brzdy. Sundal jsem vsechna kola a kabely k cidlum jsou ok brzdovky je taky dost. Zajedu s tim na vag ale nevim kdy se tam dostanu a v tomto pocasi je abs docela pomoc tak budu vdecny za kazdou radu. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 24. leden 2007 Sdílet Vloženo 24. leden 2007 (editace) Něco sem slyšel že to občas dělá pojistka, co je v motorovým prostoru (na baterce, jsou to ty první dvě zleva - nožové 30A) !!! Zkus na to mrknout. Editováno: 24. leden 2007, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke_TDI Vloženo 25. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2007 (editace) Tak jsem byl na VAGu a je porucha snimace vzadu vlevo a v pravo. Budu to muset trochu upravit protoze vim ze problem je v uchyceni kabelaze neni to tam uplne idealni Editováno: 25. leden 2007, autor: WolwZz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.