Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

kamarád má Superb 4 LaK, a nemůžeme se nějak dobrat toho, jak se zobrazuje aktuální spotřeba. Všude jsou ikonky, které u sebe mají značku průměru. Ale nikde nemůžeme dohledat spotřebu aktuální. 

Jsme slepý nebo se to někde musí nastavovat? :)

Díky za info.

A co říká manuál k vozu? 

Momentální spotřeba je napevno jako jedna z voleb na levém budíku před řidičem je před tou průměrnou kterou zmiňuješ. Stačí jen scrollovat.

• Autor

@Sup4KV moc Ti děkuji, vyzkoušíme 🙂

před 18 minutami, ajkpark napsal:

@lucky.jack nic. Díky za velmi plodnou myšlenku. 

Pakliže nejste schopni si to najít v manuálu, kde je to podrobně popsané, tak ode mě nečekej konstruktivní odpověď 🙂 

Skoda.pdf Skoda1.pdf

Upraveno od lucky.jack

Lidi jsou lini si o aute cokoliv precist nejlip abys jim to i predvedl jak a co najit 🙂

kdyby se alespoň naučili ptát AI, ta by na to určitě odpověděla ...

• 4 týdny později...
  • Autor

@lucky.jack i přes ten tón, Ti děkuji. Konečně konstruktivní odpověď 🙂 hele šel jsem sem pro pomoc, nepotřebuji číst halekání nadřazených nadsamců, co vedi úplně vše. Navíc jsem si na sebe upletl bič, že se ptám na auto někoho jinýho, a schytávám to tady jen proto, že si někdo pottrebuje za kazdou cenu neco dokazat. Tobě diky, ze i pres to vsechno, jsi me navedl. On mi totiž kolega rekl, ze manual samozřejmě má ale ze se tam nic nedocetl. Nikdy jsem tady problem s dotazy neměl, rad jsem take odpovidal i na dotazy , na které jsem ja znal  a odpoved jsem vysypal z rukavu, a nemusel jsem polemizovat o tom, jak a co by ten co se pta, mohl udelat. Od toho je to tu forum a ne komentare pod clankem na novinkach. Jeste jednou dik.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.