Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

kamarád má Superb 4 LaK, a nemůžeme se nějak dobrat toho, jak se zobrazuje aktuální spotřeba. Všude jsou ikonky, které u sebe mají značku průměru. Ale nikde nemůžeme dohledat spotřebu aktuální. 

Jsme slepý nebo se to někde musí nastavovat? :)

Díky za info.

A co říká manuál k vozu? 

Momentální spotřeba je napevno jako jedna z voleb na levém budíku před řidičem je před tou průměrnou kterou zmiňuješ. Stačí jen scrollovat.

• Autor

@lucky.jack nic. Díky za velmi plodnou myšlenku. 

• Autor

@Sup4KV moc Ti děkuji, vyzkoušíme 🙂

před 18 minutami, ajkpark napsal:

@lucky.jack nic. Díky za velmi plodnou myšlenku. 

Pakliže nejste schopni si to najít v manuálu, kde je to podrobně popsané, tak ode mě nečekej konstruktivní odpověď 🙂 

Skoda.pdf Skoda1.pdf

Upraveno od lucky.jack

Lidi jsou lini si o aute cokoliv precist nejlip abys jim to i predvedl jak a co najit 🙂

kdyby se alespoň naučili ptát AI, ta by na to určitě odpověděla ...

• 4 týdny později...
  • Autor

@lucky.jack i přes ten tón, Ti děkuji. Konečně konstruktivní odpověď 🙂 hele šel jsem sem pro pomoc, nepotřebuji číst halekání nadřazených nadsamců, co vedi úplně vše. Navíc jsem si na sebe upletl bič, že se ptám na auto někoho jinýho, a schytávám to tady jen proto, že si někdo pottrebuje za kazdou cenu neco dokazat. Tobě diky, ze i pres to vsechno, jsi me navedl. On mi totiž kolega rekl, ze manual samozřejmě má ale ze se tam nic nedocetl. Nikdy jsem tady problem s dotazy neměl, rad jsem take odpovidal i na dotazy , na které jsem ja znal  a odpoved jsem vysypal z rukavu, a nemusel jsem polemizovat o tom, jak a co by ten co se pta, mohl udelat. Od toho je to tu forum a ne komentare pod clankem na novinkach. Jeste jednou dik.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.