sawier Vloženo včera v 13:07 Vloženo včera v 13:07 Ahojte jsem cerstvy majitel Fabie 3 rv. 2020 a nejsem vubec zvykly na tyhle trivalce a koncerny vseobecne tak nevim co normalni. Pri zapnute klimatizaci slysim jakoby houkajici zvuk pri deceleraci, sem tam to houkne jak chewbaca Kdyz klimu vypnu je ticho, je to normalni? auto by jeste melo mit zaruku do konce roku takze bych rad vyresil vsechno nez skonci. Jedna se o 1.0TSI 81kw najeto ma necelych 25tis km. Citovat
ben06 Vloženo včera v 13:35 Vloženo včera v 13:35 Máš klimatronik nebo manuál? Já řešil na záruku známý problém F3/Rapid s přidřeným kompresorem Sanden u Rapida 1.0tsi 2019 s klimatronikem a vyřešeno výměnou za Denso. Teď jsem si ještě koupil i F3 1.0mpi 2020 s manuálem a taky jsem si už všiml podivných zvuků při decelaraci a zatím jsem to víc nesledoval. Dokud je záruka tak to včas řeš, zkus si zvuky nahrát, AS si to bude taky nahrávat a posílat výrobci. Zkus si mobilem vyfotit štítek kompresoru jestli máš Sanden/Denso. Citovat
sawier Vloženo před 20 hodinami Autor Vloženo před 20 hodinami Je to autoklima, hmm to jsi me moc nepotesil nasel jsem jedno video co bych rekl je asi nejblize toho zvuku rusky neumim ale myslim ze rika ze to muze byt i malo chladiva Citovat
ben06 Vloženo před 8 hodinami Vloženo před 8 hodinami Těžko říct, přidřený Sanden tzv. cvrlikal. Pokud auto jezdilo na předepsané úkony které jsou v elektronické servisce máš záruku tak jeď do AS ať to řeší Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.