Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Dobrý den,

vlastním Fabii 2 s rádiem Swing. Nedávno jsem si řekl, že bych si chtěl do auta přidat Bluetooth, abych nemusel využívat AUX kabel. Objednal jsem si tedy tento adaptér: https://www.autohifi24.cz/usb-aux-ovladani-z-volantu-usb-aux-iphone-adaptery-bluetooth-adaptery/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-autoradia-s-rca-aux-vstupem-p31761

Odstranil jsem tedy cinch konektory, napájení jsem vzal přímo z rádia, tedy rozpojil přívodní kabely k rádiu a přes wagovky jsem zapojil jak rádio, tak adaptér. U zvuku jsem to udělal stejně, akorát k AUX kabelům. Po zapojení vše hrálo a byl jsem spokojený, avšak vyskytly se 2 menší problémy, které se mi honí hlavou:

1. Zvuk je tichý, avšak po připojení AUX kabelu do zdířky vedle 12V zásuvky je zvuk hlasitější a kvalitnější. Stačí zapojit i holý konektor.

2. Při nepřehrávání hudby jsou z reproduktorů trochu slyšet otáčky motoru.

Napadlo mě, že by to mohlo být špatné ukostření, avšak nevím, odkud jinak bych mohl vzít kostru. A jsem trochu v koncích, co se tohoto týče.

Tak tedy žádám o radu, čím bych to mohl vyřešit. Pokud jsem něco důležitého vynechal, tak se velice omlouvám a mile rád informace doplním.

Předem děkuji za odpověď.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...