stifik10 Vloženo 25. Června Vloženo 25. Června Zdravím dnes mi auto lehce párkrát zacukalo + problikávala asi 3 vteřiny kontrolka motoru. Pak vše ustalo a už se neobjevilo. Nedalo mi to a šel jsem auto nastartovat a vyskočila hláška Závada STOP/START a funkce nefungovala. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování už se hláška neobjevila a STOP/START opět funguje. Má někdo podobnou zkušenost? Ptám se jelikož jezdím každý den do práce a automechanik mě vezme až v pondělí tak jestli je bezpečné s autem jezdit, aby se něco nepokazilo. Díky za reakce. Citovat
lucky.jack Vloženo 25. Června Vloženo 25. Června Bez diagnostiky je to vaření z vody. Může to být XY věcí. Svíčka, cívka, škrtící klapka, turbo a nebo jeho nastavování atd atd Jestli se bojíš tak jezdí jiným autem, busem... jestli nemáš jinou možnost tak jezdi. Citovat
stifik10 Vloženo 25. Června Autor Vloženo 25. Června No jak říkám diagnostika bude až v pondělí. Ted to nic nedělá a auto jede jinak pěkně turbo tahá. Ten STOP/START taky funguje takže zatím jak říkáš vaření z vody. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.