Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím dnes mi auto lehce párkrát zacukalo + problikávala asi 3 vteřiny kontrolka motoru. Pak vše ustalo a už se neobjevilo. Nedalo mi to a šel jsem auto nastartovat a vyskočila hláška Závada STOP/START a funkce nefungovala. Po vypnutí motoru a opětovném nastartování už se hláška neobjevila a STOP/START opět funguje. Má někdo podobnou zkušenost? Ptám se jelikož jezdím každý den do práce a automechanik mě vezme až v pondělí tak jestli je bezpečné s autem jezdit, aby se něco nepokazilo. Díky za reakce.

Vloženo

Bez diagnostiky je to vaření z vody. Může to být XY věcí. Svíčka, cívka, škrtící klapka, turbo a nebo jeho nastavování atd atd

Jestli se bojíš tak jezdí jiným autem, busem... jestli nemáš jinou možnost tak jezdi.

Vloženo

No jak říkám diagnostika bude až v pondělí. Ted to nic nedělá a auto jede jinak pěkně turbo tahá.  Ten STOP/START taky funguje takže zatím jak říkáš vaření z vody.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...