Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Super ste mi to vysvetlili,presne to co som chcel pocut:D

Rozhodol som sa,ze dam len ten chip a s tymi otvormi v podbehoch sa pohram tiez

Este mam 2 otazocky: prva je ,ci to na tych 125kw nebude vela len cisto chip?

Lepsie povedane,to optimum,aby vydrzala aj spojka,aj turbo,aby som to ubrzdil atd.

Beriem,keby sa podarilo tych 125kw a vsetko dobre nastelovat tak som max spokojny

Druha otazka je:podla for a recenzii som pocul ze tdi fun a diesel power su naj,same chvaly

No nepoznate aj neake ine firmy,ludi ktory este dobre cipuju?

nehovorim ze su daleko,tusim ze tdi fun je v zline a dieselpower niekde v tom okoli tiez ,ale

predsa keby boli blizsie niekde,napr, na SVk niekde v BA,KE,Poprade,Ziline...

Beriem,ze za kvalitou sa oplati investovat aj cestovat a ked nebude nic seriozne,tak skocim aj k vam na cechy:D

PS:este posledna vec

Ked budem mat chip,a nedajboze mi odide turbo,alebo vsttreky,RJ,nahradim ich novymi suciastkami

Nebude potom problem pri nastavovani,nebude sa musiet vymazat cip ?

Editováno: , autor: 20niceboy20
  • o 2 týdny později...
Vloženo (editace)

Tak chlapi

Dal som cipnut auto

Teraz ma 166hp a 380nm,ide ako raketa:D

ale jedna vec ma sere

Pri zosliapnuti plynu na plny vykon mi preklzuje spojka

Napr. 2000-2200otacok, hodena 3,podlaha a spojka preklzne tak pri 3000-3300otacok

Hodim 4,podlaha a zase spojka preklzne,to iste aj pri 5

Je to spojkou alebo cipom? moc NM?

Pred chipom to nerobilo a spojka sla ako ma

Auto ma poctivych 255tisic km najazdene

Mam dat znizit chip?

Vloženo (editace)

jaj,oki,sorac

Moja zla vlastnost pri pisani:D

COfin: neviem to povedat na 100% ale dvojhmota by tam mala byt

A v podstate co som zistoval po webe,tak skoro vsetky chiperske firmy do 380-390NM a 165hp chipuju

Vloženo

bud vymazem chip,dam nazad na seriu soft a budem mat pokoj so spojkou

alebo s chipom a dam novu spojku

je pravda ze s chipom je to raketa,fakt ako keby ine auto

Chcela sa so mnou pretekat O3 2.0tdi no som ju sfukol jak nic,potom spomalil a uz bol kludny:D

Vloženo

přičemž jí takhle budeš dělat až za měsíc  :D

No jsem zvědav kdy padne za vlast, od tý doby co klouzala, tak už je to 2,5 měsíce a 10tkm, ono na dálkách s prázdným autem se moc neopotřebovává. Ale už moc nevěřím, že nárust ze 195 na 260Nm by udržela :)

Vloženo

kortyzone, šlo ti hůře řazení, když už byla spojka skoro KO? Já nvm jestli to je mrazy, ale přijde mi, jak když to řadí nějak hůř, dvojka občas chytne jakoby zuby, od výměny oleje je to zatím jen asi 90tkm.

Vloženo

jj, uvidím, jsem s autem teď moc nejezdil a když jsem do něj "teď" sedl, tak to jde nějak hůře, ale teploty jsou trvale okolo -5°C... Případně pak zkusit seřídit lanovody. 

A ty jsi na to nepřišel, co ti to dělá? Nebo pomohlo jen rozebrat a dát opět dohromady?

Vloženo

Trojka nebo čtyrka? Ale říkal jsem si, jestli nenapíšeš ze srandy na naftu :D Já to nechávám většinou dunět na 4, 58-60 tacho a na výjezdu z obce většinou plný plyn na rychlost kterou chci jet a pak rovnou pět. Tak jsem si říkal jak jezdíš a kdy asi se tak vysype od těch vibrací...

Vloženo (editace)

Chlapi,idem menit spojku

Mam dat luk,valeo alebo staci neaka najlacnejsia starline a dat aj lamelu oblozit organikou koli cipu,ci staci aj klasika lamela zo sady?

Alebo inak sa opytam-mam len vymenit lamelu a pritalcak a na lozisko a zotrvak sa vysrat

pocitam ze auto budem mat tak maximalne rok:D

ked viete zohnat za velmi dobru cenu tak dajte info

sry za medzery:D

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...