Publikováno Červenec 2Čvc 2 Zdravím, chtěl bych se vás zeptat zda je nějaký rozdíl v zadním nárazníku z Monte Carla oproti hatchbaku(praktiku)? Mám škodu fabii 3 hatchback (praktik) NJ3 1.2 TSI 66kw rok 2015 a chtěl bych tam dát nárazník z Monte Carla,v nejlepším případě, téhož roku. Bylo by to prosím možné? Děkuji předem za rady a případné nové informace. Upraveno Červenec 2Čvc 2 od MJ25
Červenec 3Čvc 3 Nevím co myslíš "praktik", ten byl u Romsteru. Nárazník u F3 se liší Combi a HB, ale jinak jsou stejné (nárazník z klasického HB pasuje na HB MonteCarlo a opačně). Pasuje i nárazník z FL na před FL auta (opět obě verze). MC nárazník má jen navíc nalepen difuzor. Jediné s čím může být problém je tažné, které tuto kompatibilitu omezuje.
Červenec 3Čvc 3 Autor Děkuju za odpověď. Viděl jsem na některých eshopech záložku Fabia 3 HB a v závorce i praktik, tak jsem to radši dodal. Tažné zařízení nemám, ani neplánuji, takže tím pádem vyřešeno. Díky ještě jednou za jasnou odpověď.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.