Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak se mi za pomocí podpory Škoda podařilo zaktivovat Ambientní osvětlení – další barvy, protože těch 8 základních barev nic moc, nyní jich je tam 30 a moje oblíbená původní škodvácká zelená tam je, u základu byla dost vyblitá. Současně jsem zaktivovat i Ambientní osvětlení – dodatečné funkce. Mezi dodatečné funkce patří synchronizace s výstražnými světly:

a červeně blikající osvětlení otevřených dveří, dynamická funkce v závislosti na zrychlení v režimu Sport. Mělo by tam toho být mnohem více, ale celý soupis jsem nikde nenašel, ale narazil jsem na FB na zajímavou funkci spojenou s Laurou:

Vloženo

Vďaka za update. Prosím, ako sa Ti podarilo so supportom aktivovať tieto 2 balíky?

Ja som ich mal, ale keď vypršala trialka, tak sa mi už nepodarilo zakúpiť si ich. V obchode ich stále vidím za cenu 29€ ale obidve položky su "nedostupné".

Vloženo (editace)

byl jsem na tom stejně, po měsíční zkušební době to nešlo aktivovat, tak jsem po týdnu (zda se to neprobere) zavolal na infolinku, tam mě spojili na podporu Škoda Connect, řekl jsem jim co a jak, chtěli screeny obrazovek z alespoň dvou internetovýh prohlížečů z obchodu Škoda Connect a aplikace v mobilu a druhý den jsem dostal e-mail:

Vstiek.thumb.JPG.260bf3fc3018d0f6719adf1c237f2a98.JPG

a pak už to šlo aktivovat a zaplatit, napsal jsem jim že OK, že děkuji a že bych po problémech s aktivací očekával nějaké finanční zvýhodnění, když už je služba tak drahá… na to už neodpověděli...

Editováno: , autor: Petr Svetr
Vloženo

Můžeš prosím vyfotit, jak vypadá rozhraní 30ti barev? Já mám toto viz.foto a předpokládal jsem, že Laurin už má všechno, proto v tom mají chybu a nic to neodemkne. Díky

IMG_1084.JPG

Vloženo (editace)

Rozhranie aj tá farebná škála vyzerá úplne rovnako. Rozdiel je v posúvatku, že sa dá navoliť viac farieb (menšie skoky pri posúvaní vpravo/vľavo).

Editováno: , autor: gambaboi
  • Díky 1
  • Pozitivní 1
Vloženo

Odpoveď supportu @Petr Svetr

Na základě naší analýzy je nutné navštívit autorizovaný servis Škoda, kde budou provedeny jisté úpravy.

Rádi bychom Vás požádali, abyste si sjednal návštěvu ve Vašem preferovaném autorizovaném servise, a poté nám zaslal datum návštěvy + název a adresu servisu, abychom zde mohli zaslat potřebné instrukce.

🤦‍♂️

Vloženo

Nevolal, otvoril som troubleticket - proste zvyk z IT prostredia. Ale skúsim ich ešte pobuzerovať, lebo do servisu kvôli tomuto nehodlám chodiť... hlavne, keď dopredu nemám info čo idú robiť so softvérom. U mňa infotainment sa nereštartuje a asistenti nevypadávajú, takže všetko stabilné a ideálne nechcem externý zásah do SW okrem OTA updatov.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...