Publikováno Červenec 8Čvc 8 Po kazdem nastartovani se me infotainment zepta na tuto otazku… poradite, co udelat, aby se jiz neptal?
Červenec 8Čvc 8 Dej “ano převzít”, jinak se toho nezbavíš. A i když dáš převzít, po čase se to zobrazí znovu. Mimochodem, jednou se mi stalo, že mi to rozhodilo v infotainmentu dole ty ikony. Měl jsem to nějak nastavené a po převzetí nového nastavení to bylo jinak.
Červenec 8Čvc 8 souvisí to přihlášením ke stejnému účtu v jiném autě nebo při používání více klučků ... stačí pak změnit zdroj médií nebo nastavení sedadla či zrcátek a už to vyskakuje...
Červenec 9Čvc 9 @Petr Svetr nerekl bych mame jen s4 a pouzivam pouze jeden klic i presto se to pta obcas taky.
Červenec 9Čvc 9 Mně se to taky děje bez ohledu na cokoliv zmíněné. Je to dost otravné, není zřejmé, co to vlastně mění, a nejde to odmítnout. Taky mi to už rozhodilo nastavení a pořád mi to vypíná auto hold. Naposledy mi to vyresetovalo nastavený ekvalizér.
Červenec 9Čvc 9 Autor Mne to vypnulo parkovaci asistent a kvuli tomu jsem si odrel predni naraznik. Od te doby davam odmitnout. Je to otravne
Srpen 6Srp 6 Autor Vyjadreni od Skodovky: Jedná se o informativní hlášku, kterou nelze žádným způsobem odstranit. Děkujeme za pochopení. S pozdravem takze je to featura 😂
Srpen 6Srp 6 trapné , dnes jsem dal OK a pak se podívám , profil individual resetován a změněno ambuentní osvětlení
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.