Haloun Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července Po kazdem nastartovani se me infotainment zepta na tuto otazku… poradite, co udelat, aby se jiz neptal? Citovat
SkodaRapid Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července Dej “ano převzít”, jinak se toho nezbavíš. A i když dáš převzít, po čase se to zobrazí znovu. Mimochodem, jednou se mi stalo, že mi to rozhodilo v infotainmentu dole ty ikony. Měl jsem to nějak nastavené a po převzetí nového nastavení to bylo jinak. Citovat
Haloun Vloženo 8. Července Autor Vloženo 8. Července Mne prijde, ze je jedno co zvolim, priste se zepta znovu 🙄 Citovat
Petr Svetr Vloženo 8. Července Vloženo 8. Července souvisí to přihlášením ke stejnému účtu v jiném autě nebo při používání více klučků ... stačí pak změnit zdroj médií nebo nastavení sedadla či zrcátek a už to vyskakuje... Citovat
bazycek Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července @Petr Svetr nerekl bych mame jen s4 a pouzivam pouze jeden klic i presto se to pta obcas taky. 2 Citovat
Petr Svetr Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července pak nějaký problém v matrixu při změnách a synchronizaci profilu Citovat
kjus Vloženo 9. Července Vloženo 9. Července Mně se to taky děje bez ohledu na cokoliv zmíněné. Je to dost otravné, není zřejmé, co to vlastně mění, a nejde to odmítnout. Taky mi to už rozhodilo nastavení a pořád mi to vypíná auto hold. Naposledy mi to vyresetovalo nastavený ekvalizér. 1 Citovat
Haloun Vloženo 9. Července Autor Vloženo 9. Července Mne to vypnulo parkovaci asistent a kvuli tomu jsem si odrel predni naraznik. Od te doby davam odmitnout. Je to otravne 1 Citovat
kjus Vloženo 10. Července Vloženo 10. Července Ovšem když to odmítneš, přijde to po dalším startu ihned znova, ne? 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.