Auditor_Igor Vloženo Čtvrtek v 09:05 Vloženo Čtvrtek v 09:05 Zdravím, mám od září 2024 nového Kamiqa Monte Carlo a od začátku řeším, že v momentě, kdy pustím navigaci přes mobil (nemám zakoupenou od Škody), tak se mi na virtuálním kokpitu zobrazí střelka kompasu a písmeno světové strany, které ale za jakýchkoliv okolností ukazuje jen "N" (řekl bych ze sever anglicky). Řešil jsem to už ve dvou servisech a v jednom tvrdí, že to funguje pouze se zaplacenou navigací a ve druhém mi tvrdí, že přesně takto kompas funguje... Vím o dalších dvou dalších autech vyrobených v roce 2024 (Kamiq edice 130 let), kde kompas funguje a ukazuje správně světové strany. Řešil jste někdo stejný problém a podařilo se vám vyřešit? Diky za radu. Igor Citovat
lucky.jack Vloženo Čtvrtek v 12:04 Vloženo Čtvrtek v 12:04 No a když se na tu ikonu klikneš, tak se to mění? Jsou tam 3 možnosti orientace mapy. Citovat
Auditor_Igor Vloženo Čtvrtek v 12:17 Autor Vloženo Čtvrtek v 12:17 @lucky.jack kliknout kde myslíš? Na infortainmentu? Tam to funguje... navigaci používám nejvíc přes aplikaci Mapy.com... ale nijak se nemění světové strany na na virtuálním kokpitu, viz obr... (ukazuje se S, ne N jak jsem psal původně...). Citovat
lucky.jack Vloženo Čtvrtek v 12:59 Vloženo Čtvrtek v 12:59 Jaj, přehlédl jsem, že jedeš přes mapy v mobilu a ne v autě. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.