Dynacek Vloženo před 14 hodinami Vloženo před 14 hodinami Zdravím mám dotaz je vůbec možné, že by se první trojkové Octavie rs dodávali s motorem 110kw??? Koupil jsem jí je to rok výroby 2013 interiér i exteriér je RS Do poledního detailu,ale motor je 110 kw a nezdá se mi, že by si dal někdo tolik práce s přestavbou Citovat
Hunterkyjov Vloženo před 10 hodinami Vloženo před 10 hodinami určitě nedělala . spiš máš předělávku klasické octavie do podoby RS , co mas ve velkém techničáku ? Citovat
Pawouk Vloženo před 10 hodinami Vloženo před 10 hodinami Upraven název tématu a téma přesunuto. Citovat
e1. Vloženo před 9 hodinami Vloženo před 9 hodinami Asi by bolo fajn, keby si napísal, že čo je uvedené vo veľkom technickom preukaze. Začal by som s uvedeným výkonom a kódom motora. Citovat
Dynacek Vloženo před 9 hodinami Autor Vloženo před 9 hodinami Před hodinou, Hunterkyjov napsal: určitě nedělala . spiš máš předělávku klasické octavie do podoby RS , co mas ve velkém techničáku ? Ve velkém techničáku není zmínka o Rs nikde nebo nevím na co koukat 🤣 Citovat
Dynacek Vloženo před 9 hodinami Autor Vloženo před 9 hodinami Právě teď, e1. napsal: Asi by bolo fajn, keby si napísal, že čo je uvedené vo veľkom technickom preukaze. Začal by som s uvedeným výkonom a kódom motora. Výkon 110kw a kód motoru ckfc Citovat
Pawouk Vloženo před 9 hodinami Vloženo před 9 hodinami Takže předělávka exteriéru a interiéru na RS. Citovat
e1. Vloženo před 9 hodinami Vloženo před 9 hodinami (editace) Výkon zodpovedá kódu motora. Ak chceš mať úplnú istotu, že čo je to auto zač (zatiaľ to vyzerá na prerábku), zastav sa s ním v autorizovanom servise, kde ak ich pekne poprosíš, vedia ti podľa VIN povedať viac (dátum výroby, krajina kde sa auto predalo ako nové, pôvodnú výbavu a možno sa dozvieš aj nejakú servisnú históriu). Každopádne je škoda, že si túto kontrolu nespravil pred kúpou. Editováno: před 8 hodinami, autor: e1. Citovat
Pawouk Vloženo před 9 hodinami Vloženo před 9 hodinami OIII RS TDI z daného roku by musela mít motor CUPA 135 kW. Citovat
Dynacek Vloženo před 7 hodinami Autor Vloženo před 7 hodinami Super děkuji za rady já jsem jí koupil s tím , že on mi tvrdil že je to RS, ale já jsem si stál za tím že to RS není a jelikož byla za super peníze tak jsem jí bral s tím že je to fake RS 🤣🤣🤣 Citovat
Pawouk Vloženo před 7 hodinami Vloženo před 7 hodinami No vidíš, jiní se s takovou předělávkou patlají a ty ji máš hotovou. Citovat
Dynacek Vloženo před 6 hodinami Autor Vloženo před 6 hodinami Přesně tak, ale fakt i na budíkách je Rs na radiu z venku kromě barvy protože v téhle to nedělali si myslím zevnitř též komplet takže za mě paráda jen mě vrtalo hlavou komu se s tím chtělo takhle moc jebat 🤣🤣 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.