Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím mám dotaz je vůbec možné, že by se první trojkové Octavie rs dodávali s motorem 110kw??? Koupil jsem jí je to rok výroby 2013 interiér i exteriér je RS Do poledního detailu,ale motor je 110 kw a nezdá se mi, že by si dal někdo tolik práce s přestavbou 

Vloženo
Před hodinou, Hunterkyjov napsal:

určitě nedělala . spiš máš předělávku klasické octavie do podoby RS , co mas ve velkém techničáku ? 

Ve velkém techničáku není zmínka o Rs nikde nebo nevím na co koukat 🤣

Vloženo
Právě teď, e1. napsal:

Asi by bolo fajn, keby si napísal, že čo je uvedené vo veľkom technickom preukaze. Začal by som s uvedeným výkonom a kódom motora.

Výkon 110kw a kód motoru ckfc 

Vloženo (editace)

Výkon zodpovedá kódu motora. Ak chceš mať úplnú istotu, že čo je to auto zač (zatiaľ to vyzerá na prerábku), zastav sa s ním v autorizovanom servise, kde ak ich pekne poprosíš, vedia ti podľa VIN povedať viac (dátum výroby, krajina kde sa auto predalo ako nové, pôvodnú výbavu a možno sa dozvieš aj nejakú servisnú históriu). Každopádne je škoda, že si túto kontrolu nespravil pred kúpou.

Editováno: , autor: e1.
Vloženo

Super děkuji za rady já jsem jí koupil s tím , že on mi tvrdil že je to RS, ale já jsem si stál za tím že to RS není a jelikož byla za super peníze tak jsem jí bral s tím že je to fake RS 🤣🤣🤣

Vloženo

Přesně tak, ale fakt i na budíkách je Rs na radiu z venku kromě barvy protože v téhle to nedělali si myslím zevnitř též komplet takže za mě paráda jen mě vrtalo hlavou komu se s tím chtělo takhle moc jebat 🤣🤣

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...