shinn Vloženo Pondělí v 03:14 Vloženo Pondělí v 03:14 Zdravim. Pri poklesu otacek se od motoroveho prostoru ozivaji klepave zvuky. Udelalo to poprve cca pred 10.xxx kilometry, ted zase. Motor 2.0 tdi 140kw 4x4 dsg 6 stupen. Prikladam video se zvukem.. Co to může být? Auto jede, radi jako dřív bez problémů. Jeste dodam, auto je par tisic kilometru po rozvodech, po olejich i v prevodovce. Najezd momentalne cca 185.xxx Diky vsem. https://youtube.com/shorts/NjxboSB4tak?si=K4UQqznxOO1j-jL9 Citovat
KarelM Vloženo Pondělí v 06:00 Vloženo Pondělí v 06:00 A zvuky při mírné akceleraci? Zkus nahrát od 1500 do 2000 ot, nejlépe 3 nebo 4. rychl. stupeň. 1 Citovat
shinn Vloženo Pondělí v 06:21 Autor Vloženo Pondělí v 06:21 Nedělá to furt.. Rano jsem sedel v aute cca od 6h do ted a neudelalo to ani jednou. Dela to pouze kolem cca 1k otacek. Radit mi prijde ze to radi furt stejne. Ten zvuk to dela narazove. Treba par minut, pak to ustane a je zase klid. Citovat
KarelM Vloženo Pondělí v 07:17 Vloženo Pondělí v 07:17 Ten setrvačník to být může, zjištoval jsi, odkud zvuk vychází? Neměl by to být problém, pokud ti to dělá i při stojícím vozidle. Může to být i klepání z oblasti chladiče... Citovat
shinn Vloženo Pondělí v 08:44 Autor Vloženo Pondělí v 08:44 Bohužel... Stava se to narazove a vzdy jsem v aute sam... Samo od sebe kdyz auto stoji a nikdo neslapne po plynu tak to neudela. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.