hronek777 Vloženo Pondělí v 18:58 Vloženo Pondělí v 18:58 Zdravím, prosím vás o radu, jedná se o Octavii II, 1.9 TDI 77 kw BXE. Auto chcípne hned potom, co "pustím" klíček z pozice startování, ale neděje se to pokaždé, někdy ano jindy zase ne. Většinou to přemůžu tím, že před startováním tam hodím 1 nebo R a rovnou po nastartování dám vyšší otáčky a rovnou se rozjedu, tak to ve většině případů už potom drží otáčky a můžu odjet. Je mi jasné, že mi napíšete diagnostiku, to samozřejmě provedu - ale dostanu se ke kamarádovi až příští týden v pátek a nedá mi to samozřejmě spát. Myslíte, že by to mohl být vadný snímač otáček klikové hřídele? Četl jsem, že na to tyhle motory celkem trpí. Přikládám video: https://youtube.com/shorts/U6sOd2ecEB0?si=s3mRe23Hop6bJVMx Děkuji za odpověď a pěknej večer, hronas Citovat
lucky.jack Vloženo Úterý v 04:39 Vloženo Úterý v 04:39 @hronek777 Tady k tomu máš celý vlákno. Myslím, že jsi ukázkový případ u těchto motorů. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.