Stavaj Vloženo 16. Července Vloženo 16. Července Nevíte někdo, jaký má být tlak oleje u 1.6 TDI, 81 kW, 2016? Někdy se rozsvěcuje kontrolka žhavení a diagnostika udává chybu - spínač tlaku oleje. Po výměně obou spínačů i regulačního ventilu tlaku oleje se závada stále objevuje. Proto jsme změřili tlak a ten byl 2,2 bar při 3000 ot/min. Zdá se mi to málo, ale nikde nemůžu najít, jaký tlak má být Citovat
LucasCZE Vloženo 16. Července Vloženo 16. Července Nasel jsem k tomu jen toto. Snad nekdo poradi vic. Citovat
Stavaj Vloženo 17. Července Autor Vloženo 17. Července Díky za radu, Tuhle tu tabulku spínačů znám. U mého motoru je zelený a hnědý, který asi nespíná. Ale konkrétní tlaky, v závislosti na otáčkách, nikde nejsou. Snad se ozve někdo, kdo má s měřením tlaku zkušenosti Citovat
Stavaj Vloženo 17. Července Autor Vloženo 17. Července Lukáši, prosím tě, kde jsi našel tu poznámku Citovat
LucasCZE Vloženo 17. Července Vloženo 17. Července V dilenske prirucce, stejne jako tu tabulku. Dam ti sem vetsi screenshoty, ale nic vic tam fakt neni. Coz mi prijde teda zvlastni, ale je to tak. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.