Vendy Mates Vloženo před 7 hodinami Vloženo před 7 hodinami Od začátku mám problém s opěradlem sedadla řidiče, které během jízdy postupně klesá dozadu. Typ sedadla Lounge Suedia/kůže. Auto mám staré 4 měsíce a už jsem byl frustrovaný, že během jízdy musím upravovat sedačku, tak jsem předal auto do OKIMU k záruční opravě se sdělením "máme na to 30 dní". Nechápu, že se nepoučil výrobce sedaček, které tam montují, už se to řešilo u rapida, scaly atd...ta samá závada. Má někdo z vás podobnou závadu u octavie 4 ? Citovat
dettektorr Vloženo před 7 hodinami Vloženo před 7 hodinami Řešil jsem to samé. Odpověď. Změřili jsme o kolik mm operadlo klesne a reklamace zamítnutá, takze jednou za 3 dny otočím dvakrát kolečkem a hotovo. Citovat
DoubleG Vloženo před 3 hodinami Vloženo před 3 hodinami V krátkom čase som prestriedal 3 octavie a v ani jednej mi nekleslo operadlo. Poslednú mám 2 mesiace starú a za 7k km je operadlo stale v tej istej polohe od prvého nastavenia sedačky. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.