Jirkasss V//RS Vloženo 28. leden 2007 Vloženo 28. leden 2007 Válí se mi staré rádio v garáži, tak jsem přemýšlel, či ho nějak nenapojit na nějakej reprák v garáži, aby mi tam mohlo hrát, ale jak na to s proudem a kostrou? Zapeklitost Citovat
fancarhifi Vloženo 28. leden 2007 Vloženo 28. leden 2007 ....no zapeklitost to zrovna není.Jen je to otom o jaké rádio se jedná.Jestli má pro připojení konektory ISO nebo jen kabely.... Připojením pomocí ISO konektoru je snadné v tom, že při zakoupení konektoru s kabely tak ty jsou označeny a jejich zapojení je jednoduché. Pokud máš starší rádio jen s čouhajícími kabely tak vydedukovat jejich připojení se dá podle jejich barev.Klasika, červený (popř. žlutý) je +12V a černý (hnědý) je -12V) no a zbytek je pro připojení reproduktorů. Citovat
Jirkasss V//RS Vloženo 28. leden 2007 Autor Vloženo 28. leden 2007 (editace) ne ne rádio celkem novějšího charakteru, iso konektor s kabelama mám, jen nevím na co to připojit... ... bude to chtít nějakou starší baterku? Nebo i jiná alternativa? Editováno: 28. leden 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat
fancarhifi Vloženo 28. leden 2007 Vloženo 28. leden 2007 (editace) ....ááá takhle jsi to myslel.Buď baterka popřípadě nějaký 12V zdroj....může být i z PC (taky jsem to tak měl) jinak zdroj není problém....cca1500,- a má 6A Editováno: 28. leden 2007, autor: fancarhifi Citovat
Jirkasss V//RS Vloženo 28. leden 2007 Autor Vloženo 28. leden 2007 fuj 1500,- ale nějakou baterku najdu. Aaaaaa zdroj z PC jo? To by šlo? To je mi řešeníčko paráda, zkusím, díky Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.