Přejít na obsah

kolik se da nejvic vymacknout z RSky?

novi37

Doporučené příspěvky

pokud jsi dobře četl tak to dělala nějaká tuningová firma v německu,pokud někdo v čechách nevím musel by ses poptat po firmách ale myslím že s dostatečnýma úpravama by ses tam eventuelně mohl dostat ale za to bude kupa peněz,to už by se vyplatilo koupit motor z nějakýho závodního speciálu možná z okruhovky ale nevím kolik měli

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud jsi dobře četl tak to dělala nějaká tuningová firma v německu,pokud někdo v čechách nevím musel by ses poptat po firmách ale myslím že s dostatečnýma úpravama by ses tam eventuelně mohl dostat ale za to bude kupa peněz,to už by se vyplatilo koupit motor z nějakýho závodního speciálu možná z okruhovky ale nevím kolik měli

jj ja vim, ze to bylo z Nemecka, ale jen mne to tak zajimalo, jestli nekdo nevi neco o O1...:)

Odkaz ke komentáři

Tak ze sériového motoru se chiptuningem, výměnou výfuku bude dát dostat někde kolem 210-220k, dalšími úprvami jako je výměna vstřikovačů, turba atd. výkony a finance půjdou nahoru.

Ale myslím že těch 210-220k je celkem reálné za ještě rozumné investice.

Uvidíme co ukáže brzda :)

Odkaz ke komentáři

O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-)

to jako ta tvoje??? :o:o:o

Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-)

Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html

no tak pánové, motor tedy není vůbec moje parketa, ale určitě se nenecháme zahanbit nějakým týpkem z Anglie..... a najde se někdo kdo bude hájit naši čest:D :D

Odkaz ke komentáři

O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-)

to jako ta tvoje??? :o:o:o

Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-)

Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html

no tak pánové, motor tedy není vůbec moje parketa, ale určitě se nenecháme zahanbit nějakým týpkem z Anglie..... a najde se někdo kdo bude hájit naši čest:D :D

No jedinej dko se na to chysta vrhnout co ja vim je Skodik - Jakub, ale nevim nevim 400bhp je proste WAAAAY TOOOOO MUCH !!!!! :huh:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...