novi37 Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Jen takovej dotaz nevite nekdo, kolik PS se da vytahnout z tydle octule?? videl sem ve svete motoru, ze z O2 RS se da vytahnout vic jak 300 PS, tak by mne zajimalo, jak je na tom jeji starsi sestra?? diky moc!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 pokud jsi dobře četl tak to dělala nějaká tuningová firma v německu,pokud někdo v čechách nevím musel by ses poptat po firmách ale myslím že s dostatečnýma úpravama by ses tam eventuelně mohl dostat ale za to bude kupa peněz,to už by se vyplatilo koupit motor z nějakýho závodního speciálu možná z okruhovky ale nevím kolik měli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 nezapomen jsem dávat postupy a pak balík za toto vysypaný mohlo by to býti zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 pokud jsi dobře četl tak to dělala nějaká tuningová firma v německu,pokud někdo v čechách nevím musel by ses poptat po firmách ale myslím že s dostatečnýma úpravama by ses tam eventuelně mohl dostat ale za to bude kupa peněz,to už by se vyplatilo koupit motor z nějakýho závodního speciálu možná z okruhovky ale nevím kolik měli jj ja vim, ze to bylo z Nemecka, ale jen mne to tak zajimalo, jestli nekdo nevi neco o O1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje??? Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-) Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Saty Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Tak ze sériového motoru se chiptuningem, výměnou výfuku bude dát dostat někde kolem 210-220k, dalšími úprvami jako je výměna vstřikovačů, turba atd. výkony a finance půjdou nahoru. Ale myslím že těch 210-220k je celkem reálné za ještě rozumné investice. Uvidíme co ukáže brzda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje??? Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-) Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html no tak pánové, motor tedy není vůbec moje parketa, ale určitě se nenecháme zahanbit nějakým týpkem z Anglie..... a najde se někdo kdo bude hájit naši čest:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host MichalF Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 O1 RS ... 400 koniku ... a pokud se nic nezvrtne tak bude v zari k videni na letisti v Mimoni ;-) a na srazu v Doksech ;-) to jako ta tvoje??? Nene moje ne ... jeden typek z Anglie ;-) Abych Vas malicko navnadil : http://www.bigturbo.net/images/octavia/pho...hoot/index.html no tak pánové, motor tedy není vůbec moje parketa, ale určitě se nenecháme zahanbit nějakým týpkem z Anglie..... a najde se někdo kdo bude hájit naši čest:D No jedinej dko se na to chysta vrhnout co ja vim je Skodik - Jakub, ale nevim nevim 400bhp je proste WAAAAY TOOOOO MUCH !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 400 je sakra dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.