Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Zdravím Vás,  

riešil tu už niekto výplň vo dverách kde sa odkladá pet fľaša? 

Nejaký koberec či niečo podobné , jedná sa mi hlavne o predné dvere obe strany, prípadne nejaký set ak by sa dal niekde zohnať na webe komplet, môže byť aj na všetky dvere.

Niečo som našiel na webe no nie na Fábiu 4, je to na scalu a ešte Kamiq ale to neviem či bude pasovať a nie sú odlišné rozmery dverí výplne.

https://www.graficar.com.tr/en/product/skoda-scala-comfort-set-120

neviem či by to pasovalo, stačilo by len na dverovú výplň na odkladanie fľašky , iné nemúsí pasovať.

Ak by mi tu niekto vedel poradiť budem vďačný, nakoľko na webe som to nikde nenašiel,  ďakujem

Editováno: , autor: lenovoman
Vloženo (editace)

S Graficarem a jeho filci mám zkušenosti v mém Rapidu. Je to z Turecka, ten turek to tenkrát ani pro Rapid v nabídce neměl. Psal jsem mu zprávu s dotazem a model Rapid zařadil do nabídky a koupil jsem to od něj. Kvalita koberce ale nic moc, byl takový tuhý a špatně se to tvarovalo do výplně dveří. Nalepené to pak místy dělalo takové faldíky. Nakonec jsem tu pohledovou stranu strhl, koupil samolepicí mecatronový koberec, dle té turecké šablony nastříhal a nalepil. Teprv pak spokojenost. 

Scala a F4 jen letmým pohledem na obrázky na webu má jinak tvarované dveřní výplně a tu spodní kapsu, takže ze Scaly to pasovat nebude.

image.thumb.jpeg.97c66073b20a6ffc8813e8ff8d3a5e8e.jpeg9BJNGO.thumb.webp.567e3a6db7adf36a977a3b1331990630.webp

Jestli jsi zručný, zkus si udělat z nějakého měkkého papíru v kombinaci s papírovou malířskou páskou šablonky sám a nařezej/nastříhej ze samolepicího mecatronu. Při lepení je dobré kontaktní plochy v tapci odmastit, navlhčit rozprašovačem (voda + pár kapek jaru), navlhčit si i lepidlo na tom koberci a pořádně si navlhčit prsty, aby ti k nim koberec nelepil. Takto koberec varovnat do potřebných tvarů a pozic a pak fénem vysušit a nechat vyschnout.

Dost si o tom můžeš počíst např. ve vlákně pro Karoq nebo Scalu (zde i na následné straně) nebo zde si svépomocí s tím poradily šikovné ženské ruce ve Scale.

Pokud se z toho nevidíš, zkusil bych někoho, kdo lepí fólie na auta nebo nějakého šikovného autočalouníka.

Editováno: , autor: tom01
Vloženo

ďakujem za info, skúsil som mu napísať tomu Turkovi mail za Fábiu 4 , uvidíme či sa ozve a bude vedieť mi ich zabezpečiť, lebo inde som nikde nenašiel na webe že by niekto také niečo ponúkal.

Tie stránky si kuknem , no moc sa mi ako vyrezávať nechce a babrať sa s tým, nie som až tak zručný typ na takéto veci, pre mňa by bolo už najlepšie komplet set niekde kúpiť.

Vloženo

Zkus případně poptat nějaká čalounictví nebo firmy co dělají polepy autofoliemi. Ti bývají šikovní a třeba ti to udělají i z kvalitnějšího koberce, než nabízí ten Turek 😉

Vloženo

ďakujem za info,

Turek mi odpísal že na Fábiu 4 to nemá, takže asi budem nútený kúpiť nejaký ten koberček čo tu na fóre som našiel v príspevkoch a skúsiť to sám namontovať.

V okolí kde bývam bohužiaľ nemám možnosť firmy čo by sa s tým zaoberala a cestovať kvôli tomu mi časovo moc nevychádza.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...