provocation Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 "tuning" fabie...a zavrazdeny ukrajinec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 mám pocit že už jsem to auto někde viděl - ty nádechy na kapotě z R. Twinga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 mám pocit že už jsem to auto někde viděl - ty nádechy na kapotě z R. Twinga Já ho neviděl, nicméně ty díry ve sloupkách atd. nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Farnell Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 mám pocit že už jsem to auto někde viděl - ty nádechy na kapotě z R. Twinga Presne, hned jak jsem to videl, tak jsem si taky rikal ze jsem to nekde videl, pamatuju si, ze u ty fotky byl prave komentar jak si to tam nekdo muze dat-ty vydechy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soviska Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 treba se nekomu ty vydechy nelibily a tak to dopadlo tak, jak to dopadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mobb77 Vloženo 29. leden 2007 Sdílet Vloženo 29. leden 2007 Jen dodám,že to byl soudruh ze SSSR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.